tisdag 26 september 2017

Buss skrot

Söker du efter begagnade reservdelar till din buss ? Här hittar du vad vi demonterar just nu. Kontakta oss för mer information. Vi hjälper till med både finansiering och transport över hela Europa.


Vi erbjuder också reparationer av kundens fordon på plats i kundens lokaler i Stockholmsområdet och Mälardalen. Busmarket Sweden AB är beläget i Huddinge i Stockholmsområdet.

Vår huvudverksamhet är bildemontering av försäkringsskador, men vi tar även emot bilar från privata. Vi byter namn till KB Auto Sverige AB! Ny hemsida kommer inom kort. Du når oss på samma kontaktuppgifter som tidigare. Sök direkt i vårt lager över begagnade reservdelar till lastbil, entreprenad och släp.


Vi arbetar bland annat med Volvo, Scania, Mercedes, Caterpillar, MAN, Iveco, Valmet etc. Dersom skrotet kunne vært plassert et annet ste eller lagret på en mindre skjemmende måte, kan det godt være du har regelverket på din side. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade bussar till salu.


Om ditt fordon omfattas av producentansvaret, har du rätt att utan kostnad lämna ett fordon för skrotning till producenten eller dennes representant.

Producenten kan dock begära ersättning om fordonet saknar väsentliga och ekonomiskt värdefulla delar, till exempel motor, växellåda eller katalysator. Foto handla om Gammal buss inte troligen som går tillbaka till service. KB Auto Sverige AB Vi handlar med begagnade tunga fordon, lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner samt bedriver demontering och försäljning av tillvaratagna delar. Utför även rivningar.


Och betalar enligt överenskommelse. Jag lastar själv med kran. Ni slipper containerhyra, transportkostnad mm. Företaget innehar alla tillstånrättigheter samt försäkringar som krävs. Vår inriktning är på metallskrot och vi tar hand om skrot från främst små och medelstora industriföretag.


Vi har containrar på mellan och kbm, samt hämtar även skrot med kranflak. Auktoriserad bildemontering. Vw Transportören T1.


Behöver du reservdelar ? Anläggningen var rätt så stor och låg inklämd mellan en riksväg och järnvägsspår. Det finns inte så många riktiga lastbilskrotar för tunga lastbilar i Sverige. För lätta lastbilar går det att kontakta en vanlig bilskrot. Om ni däremot vill komma i kontakt med en lastbilsskrot är rekommendationen att kontakta någon nedan.


Reservdelslogistiken från OMNIplus levererar originaldelar och tillbehör för din Mercedes-Benz- och Setra- buss över hela världen - snabbt och tillförlitligt.

VÄLKOMMEN TILL VÄRMLANDS BUSSVETERANER! Föreningen finns i en lokal vid Lantmännen i Alster, där vi har alla våra bussar inomhus. För närvarande är vi ca 190-talet medlemmar som med gott humör renoverar och putsar på våra fordon.


Informera oss vad du söker och vi kommer garanterat att hitta det via vårt stora kontaktnät av skrotar i hela Europa. Ta då en kik på vår sida skrotpriser. Skrotpriser på övriga metaller. Förhandlingar pågår om att skrota den finansieringsmodell som ligger till grund för kollektivtrafiken i länet.


Följden kan bli att Region Dalarna betalar för bussar som går tomma. Bussen är ju totalt skrot , säger Peter Hecktor, trumslagare i bandet. Bussen är totalt skrot men vi mår under omständigheterna bra, vi har haft en.


Bussarna från fabriken i Neu-Ulm kallas med förkärlek turistbussarnas S-klass. Främst av alla är Top-Class, som, när det gäller komfort och teknik, håller till i toppsegmentet. För att svara upp mot dessa premiumambitioner har Setra under de senaste åren förnyat produktportföljen och var en av första leverantörerna som uppfyllde den nya avgasnormen enligt Euro redan innan.


VW- bussen var då bortforslad från skogen till ett okänt öde. Ytrost men inte på långa vägar lika rostig som skogsvraken jag brukar hitta hemma i Småland. Störst på bildelar, reservdelar och tillbehör - nytt, begagnat och renoverat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...