torsdag 28 september 2017

Doslock 85mm

Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Doslock med snäppfäste. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in.

Dosans diameter är mm. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Täcklock 110mm för kopplingsdosa, med fästskruvavstånd 78. Levereras med tätningsdamask för kapslingsklass IP44. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.

Rabatten slutar oArt. Spara − (inkl. moms) Leverans inom 1-vardagar. Fri frakt vid köp över 5kr. Handla direkt på nätet! Välj mellan snäppfäste eller skruvfastsättning.


Av polarvit termoplast. Lock med fjäder för förgreningsdosor på mm. Din varukorg är tom. Passar uttag med Ø mm. Hitta dina favoriter i våra populära kategorier!


FRAKT Köper du flera produkter räknas den produkt med högsta fraktpriset som din totala frakt. SAMPACKNING Vi sampackar, men tänk på att meddela oss om du köper vid olika tidpunkter. DOSLOCK FÖR APPARATDOSA GRUNDA SKRUV 85MM Art.


Detaljerad information Jämför artiklar. Se produktbeskrivning Se specifikationer. XL-BYGG Lidköping 0. SNÄPPFASTSÄTTNING DIA 85MM.

Röda dagar - STÄNGT. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Belysning, strömbrytare och byggmaterial till låga priser!


Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Product information. Lockets totala diameter är mm. Den har snäppfastsättning.


Sandbergs Järn är en fristående leverantör av proffsverktyg, förbrukningsmaterial och tillbehör med både butik och E-handel. För apparatdosa Ø mm. Lägg till i favoritlistan.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...