onsdag 27 september 2017

Elektrisk ställdon

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Har du något som skall lyftas, tryckas eller dras, använder du med fördel ett elektriskt ställdon!


Våra elektriska ställdon skapar rörelser på kontor och i hem med justerbara funktioner för kontorsbor köksbänkar, sängar och soffor.

På sjukhus och inom vården kan du hitta ställdon som skapar rörelse i sjukhussängar , patientlyftar , operationsbord och mycket mer. Polarprods elektriska ställdon är mycket tillförlitliga. Elektriska ställdon som passar dig perfekt! Välj mellan nedan eller beställ exakt de parametrar du behöver.


Används i en stor mängd applikationer. Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Industriella linjära ställdon och elektriska cylindrar. De elektriska ställdonen WV-1och WV-1är avsedda att användas i reglerkretsar för styrning av ventiler, spjäll, variatorer m.

Ställdonen kan regleras med olika styrenheter via t. OEM Motor AB erbjuder marknadens bredaste sortiment av elektriska linjära ställdon för att möta ditt behov i din applikation. Rörelser med hjälp av elektrisk ställdonsteknik. Alternativen är oändliga och omfattar allt från sjukvård till jordbruk, komfortmöbler, kontorsinredningar eller industriautomation. Tillbehör för montering säljs separat.


Samtliga ställdon kan kundanpassas efter behov. Vanliga anpassningar är slagläng kabelanslutningar och kablage. Mekanex har två olika typer av ställdon: industriställdon och elektriska cylindrar. Kulskruv eller trapetsskruv. Krafter från 10N till 20kN.


Linjära elektriska ställdon är lösningen om du har behov att lyfta, sänka, dra eller skjuta en last. Ett miljövänligare och mer precist alternativ än hydraulik och pneumatik. Andra fördelar är tystare gång och positionering över hela slaglängden. De flesta ställdon till golvvärme är så kallat termoelektriska ställdon. ATEX klassning för explosiva miljöer som tillval.


Ingen risk för läckage, exakt kontroll och möjlighet låsning.

Acvatix ställdon för sätes- och tryckoberoende ventiler omfattar en serie elektrohydrauliska, elektromotoriska och termiska ställdon som kan användas i ett många applikationer. Det finns en passande Acvatix-ventil för alla ställdon. De mångsidiga elektriska linjära ställdonen Con 3 Con och Con har hög verkningsgra elegant design och små begränsande mått.


De är väl anpassade för applikationer där design och funktion ger begränsade utrymmen. Oden Control erbjuder ett brett produktprogram av elektriska ställdon för reglering av ventiler. Standardsortimentet av elektriska ställdon består av fem olika basenheter. Vid val av ställdon beaktar man kraftbehov, vilken slaglängd som krävs, hastighetsbehov och den miljö donet ska användas i. Sortera efter Fallande ordning. Cylex har det, tilsammans med telefonnr, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och reklamkampanjer.


Danfoss elektriska ställdon i kombination med våra reglerventiler erbjuder en helt ny bekvämlighet genom utmärkt regleringsprestanda och högkvalitativa egenskaper. En viktig faktor vid all styrning är upplösningsförmågan dvs. IAI: s rod-typ RCP4W-serie är tillverkad i damm- och vattentät IP67-version, vilket utesluter vatten även om ställdonet är nedsänkt i vatten. Serien är konstruerad för användning på matmaskiner, tvättmaskiner och andra maskiner, utrustning och system som utsätts för vattenstänk och liknande.


Ett elektriskt ställdon används ofta där det behövs en intermittent linjär. I den här broschyren beskrivs hur våra elektriska ställdon , manövermoduler och växlar. AUMA:s elektriska ställdon är konstruerade och hur de fungerar.


Hej, I vårt hus (ca år gammalt) har vi vattenburet golvvärme med LKs rumsregleringssystem. Av någon anledning är ställdonen till badrumet manuellt även då alla andra ställdon är elektriska , se bilden. Vägsladd Ysta´ YVP 1- 1. Automotive elektriska ställdon marknadsrapporten ger en detaljerad utvärdering av marknaden genom att markera information om olika aspekter som omfattar förare, begränsningar, möjligheter, hot och globala marknader, inklusive framsteg trender, konkurrenskraftiga landskapsanalys och nyckelregioner expansionen status.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...