fredag 29 september 2017

Glidlakan dubbelsäng

Fynda bland vårt stora utbud av kvalitet! Vi är din sänghandlare - på nätet. Sover du inte gott: byt fasthet. Betala din säng med Svea Ekonomi. Enkelt och smidigt!


Upptäck Tempurs sängar idag. Kvalitet att drömma om! Stort ubud och hög kvalitet! Hitta sängen för dig. Sleepo har ett stort utbud!


På varje produktsida finns information om vilka förflyttningssituationer det aktuella hjälpmedlet passar för. En överblick över våra glidlakan går också att finna i. Direction glidlakan Börja med att placera ett 2Direction glidlakan direkt på madrassen. WendyLett är till för brukare som har svårt att vända sig i sängen. Glidlakan standard för Dubbelsäng. WendyLett har ett glatt mittparti, som gör att det krävs mycket liten kraft för att vända sig.


Brukaren glider mycket bra i sidled men bromsas upp av ett strävare material på sidorna. Materialet motverkar också nedåtglidning. WendyLett glidlakan bäddas in i sängen som ett vanligt lakan, med den glatta ytan mitt i sängen. För brukare som behöver mer hjälp kan WendyLett kombineras med WendyLett2Way draglakan eller WendyLett4Way gliddragglakan. Klicka härför mer information om detta.


Se hela listan på handicare. Alla WendyLett lakan sys i ett blandmaterial där bomull skapar förutsättningar för brukarens bekvämlighet medan polyester ger materialet dess funktion och slitstyrka. De olika WendyLett lakanens färger och mönster berättar om lakanens funktioner. Ränder och rutor i olika kombinationer av vitt och ljust grått signalerar i vilka riktningar glidet sker.


Designen gör också att lakanen är lätta att särskilja i tvätten. Och dessutom är de riktigt snygga. Med WendyLett kan man utföra förflyttningar utan friktion och skjuvkrafter. Lakanen är tillverkade i så tunna material att de med fördel kan placeras ovanpå en tryckavlastande madrass och för att ge brukaren maximal bekvämlighet har vi dessutom tänkt på att göra riktigt låga skarvkanter mellan de olika funktionsmaterialen och att inte använda tvärsömmar.


Draglakan och glidlakan är framtagna för att underlätta vändning och positionering i säng. Systemet kan användas av alla användare, från de med lätt nedsatt funktion till de med stort vårdbehov. Möjlighet att välja till inkontinenslakan finns. Glidytan är placerad på en sängsida.


Utforska vårt breda sortiment av bekväma och väldesignade dubbelsängar för att säkerställa många års god sömn. Hos oss kan du välja bland många olika stilar, inklusive sängstommar med inbyggd förvaring. Kolla in vårt sortiment på IKEA.


Det är ett utmärkt hjälpmedel även i hemmet. Madrassrygglyft för enkel- och dubbelsäng. Enormt sortiment av sängar. Sängar av hög kvalitet, billigt. Snabb leverans - Köp nu!


Glidlakan dubbelsäng

Slutlakan med mittendelen av satin. Köp sidenlakan i silke av fin kvalité. Lyxig känsla med siden ? Hjälpmedel glidlakan. Mangla lakan med resår.


Ramsängen har alla resårlager inbyggda i en kraftig träram. Påslakan till dubbelsäng Örngott. Om det är för att vända sig lättare i sängen är det mera glidlakan , där det är som en sidenyta. Draglakan vad jag kunde förstå är mer som vanligt tyg men som möjliggör för vårdare att lägga pat i bättre läge. Blir tokig snart, har bf den april och vet inte ens hur man ska orka med morgondagen.


Får inte sova på nätterna, är. Boka tid med våra sängexperter för en genomgång av sängar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...