onsdag 27 september 2017

Stumdomu duru sistemos

Parsisiųsti GTV stumdomų durų sistemos sąrašą mm plokštei. Jeigu turite klausimų, kreipkitės į pardavimų skyrių. Aukštos kokybės VESIDA stumdomų durų sistemos Jūsų namams ir biurams.


Jūsų pasirinkimui įvairūs stumdomų durų sistemų variantai ir kainos. Sistemos privalumai: nereikalingas specialus plokščių paruošimas, ergonomiškas atidarymo funkcijos dizainas, lankstus durų pločio pasirinkimas (bėgelis gali būti trumpinamas, nėra standartiškai išgręžtų skylių), ypatingas spintos durų stabilumas (taškų kreipiančioji), paprastas, greitas sistemos montavimas ir sureguliavimas.

Stumdomų durų sistemos. Esame įmonė gaminanti ir prekiaujanti išskirtinai stumdomomis barn doors stiliaus durimis ir visa joms reikalinga įranga. UAB „Diforma“ Verslo g. Darbo laikas: 8-h darbo dienomis. Prieššventinėmis dienomis dirbame viena valanda trumpiau.


Apšvietimo produktai ir jų priedai. Kaip montuoti spintos stumdomų durų sistemą. Daugiau patarimų rubrikoje PASIDARYK PATS.

Dideli stiklo plotai suteikia namams elegancijos, vizualiai padidina erdvę, į namus patenka daugiau šviesos. Tai puikus pasirinkimas projektuojant išėjimą į lauko terasą ar vidinį kiemą. Apatiniai ir viršutiniai bėgeliai, apatiniai ir viršutiniai ratukai, stabdžiukai, švelnus uždarymas su pritraukimu. SEVROLL STUMDOMŲ DURŲ SISTEMOS.


Užsisakykite naujienlaiškį! Su privatumo politika susipažinau ir sutinku, kad mano asmens duomenys būtų renkami. Medžiagos baldų gamybai, laminuota drožlių plokštė, LMDP , MPP, MDF, faneruota plokštė, stalviršiai, PVC juostelės , briaunos, baldinė furnitūra, lankstai. Tinkama stumdomu durų furnitūra yra labai svarbus visos sistemos komponentas.


Projektuojame ir gaminame išskirtinio dizaino medinius langus, lauko duris, žiemos sodus, fasadines sistemas pagal individualius užsakymus. Mūsų stumdomų ir armonikinių durų sistemos pasižymi puikia išvaizda ir kokybe. Aliuminio konstrukcijos išorės ir vidaus erdvių sujungimui, balkonų, lodžijų, žiemos sodų ir lauko terasų stiklinimui.


Apsilankykite ir sužinokite daugiau. Indeco stumdomų durų sistemos Indeco aliumininės stumdomų durų sistemos. Aliumininė stumdomųjų durų sistema INDECO yra viena iš populiariausių tarp užsakovų.


Mūsų tautiečiai vis dažniau šį sprendimą naudoja ne tik sieninėms spintoms, bet ir kitoms erdvėms namuose. Mūsų specializacija – tai vidinių durų furnitūra (ypatingai išskiriant durų bei langų rankenas), furnitūra stiklinėms durims, slankiojančių durų sistemos , seifai, vyriai, automatiniai slenksčiai ir kita. Sistema turi optimaliausią kainos ir kokybės santykį.

Kitos stumdomos sistemos. Patikslinkite paiešką. Dažnai šios sistemos , be pagrindinės funkcijos, dalinti erdvę ar tarnauti kaip durys, tampa ypatingu ir išskirtiniu interjero akcentu. Rinkoje siūlomos stumdomų durų sistemos skirtos tik drabužinėms ar spintoms, tačiau šių produktų įvairovė yra žymiai platesnė ir skirtingos paskirties. Stiklo stumdomų durų sistema JNF TEN SQUARE.


Prekei suteikiama mėnesių garantija. Viršutinis bėgelis gali būti tvirtinamas prie lubų arba sienos. STALIŲ DIRBTUVĖS, Vilnius Draugystės g. Visos teisės saugomos. Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį. Suteikiamos NUOLAIDOS net iki.


Pasirinkti galima iš daugiau kaip 1spalvų baldinių plokščių, stalviršių, palangių ar aliuminio profilių stumdomosioms durims ir baldams pagaminti. Raskite paslaugas pagal raktažodį stumdomu duru sistema visoje Lietuvoje. Slenkančios sistemos juda tyliai guoliniais mechanizmais, o pritraukėjai atlieka tylaus uždarymo mechanizmo funkciją.


Darbų pavyzdžiai, paslaugų kainos, rekomendacijos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...