tisdag 10 oktober 2017

Bästa ekolodet för fiske

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Spara en massa pengar här!


Bästa ekolodet för fiske

För dig som fiskar kan alltså ekolod vara en stor fördel, inte bara för att undvika att skrapa emot botten men även för att förbättra fisket och fånga mer fisk helt enkelt. Därför spelar det nästan ingen roll varför du skaffar ett ekolod , det kommer i princip alltid att finnas en betydande fördel i just ditt användningsområde att ha ett bra ekolod som passar just ditt. Vi presenterar de fyra bästa ekoloden ! När du är ute och fiskar så är det viktigt att ha ett pålitligt ekolod.


Därför har vi några köpråd till dig här i form av en lista med de bästa ekoloden , speciellt lämpliga för fiske. Om du undrar vilket ekolod du ska välja till ditt fiske så har du alltså kommit till rätt plats. Vad som är det bästa ekolodet för ditt isfiske varierar mycket beroende på hur du tänker använda det, samt vad du själv föredrar för funktioner. Det jag har gjort här är en sammanställning över vad som anses vara några av de bästa ekoloden för isfiske på marknaden just nu.


Bästa ekolodet för fiske

Lämna en kommentar. Nyheter, Prylar, Sponsrad. Ekolod – direkt på linan. Det är Garmin som återigen har skapat en spännande produkt för den moderna sportfiskaren.


Med det lilla smidiga ekolodet STRIKER Cast kan du som fiskar från lan från kajak eller från en båt utan marinelektronik, lokalisera de bästa fiskeplatserna. Björns fem bästa tips för ett framgångsrikt fiske med ekolod. Köp ett färgekolod. Du hittar hårda bottnar (ger ett gult eko på en klassisk vit färgpalett) och kan lättare identifiera stor fisk.


Bästa ekolodet för fiske

Du behöver inte köpa något värstinglod med oräkneliga inställningar. Vi har även de tillbehör som behövs för att installera och använda ditt nya ekolod , så som skyd givarhållare och batterier. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Gratis att använda!


Lowrance Elite Ti² – teknik på professionell nivå för alla fiskare. Utan de ekolod som jag kommer föreslå här i guiden och de funktioner jag kommer prata om är framförallt inriktade mot ett framgångsrikt fiske. Vi kommer framförallt att kika på märken som är de stora drakarna inom ekolod och är helt klart de som ligger i framkant och levererar de bästa ekoloden på marknaden.


Garmin ekolod Garmin marinprodukter för båtsport och fiske är en av världens ledande varumärken. Vi på Olssons Fiske har över års erfarenhet av att sälja marinelektronik och erbjuder ett stort och brett sortiment av utvalda Garmin produkter. Vi har provat fyra prisvärda 5-tummare som var helt nya för de båda testpersonerna. Ett av ekoloden fick det allra högsta betyget. D- ekolodet inkluderar inte det framåtseende ekolodet som man lanserade för Simrad för ett år sedan.


Det är mer tänkt för navigation än fiske medan 3D-tekniken satsar mest på fiskare. Jag tycker att 3D-bilden är lätt att tolka. Bäst fungerar det med en delad bild där du även visar sidoseende och en traditionell ekolodsbild. Billiga ekolod och kartplotter.


Vilket ekolod som är bäst i dag vet jag inte men ska man fiska så bör man kolla något fiskeforum typ fiskesnack. Själv skulle jag ställa tre krav: Kombinerad med plotter, nätverksanslutnig för att kunna koppla ihop med iPad och touchscreen. För att kunna navigera bra ute på sjön eller på havet, så gäller det att ha bra utrustning. Förr i tiden var det sjökort som gällde och innan det sextant.


Idag har tekniken kommit en lång väg och du kan nu hitta rätt med hjälp av en plotter. Men att veta vilket batteri, och hur stort det ska vara för att driva ekolodet kan vara knepigt, åtminstone för den som aldrig stött på det tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...