måndag 9 oktober 2017

Elektrisk oljesug biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar!


Effektiv oljesug som tömmer oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av undertryck. Opereras manuellt med handpump eller ansluten tryckluft. Med tryckventil och automatiskt stopp när behållaren är full. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser,. Lägg till i shoppinglistan.


Se alla relaterade produkter. Lånade en elektrisk 12V oljesug av en. Tyvärr gick den för torr och skar ihop. Tror den var köpt på Biltema för längde sedan.


Funderar på en elektrisk hjulmutterdragare nu är det snart är dax att lägga. Med till exempel Biltemas handpumpade oljesug tar det ca 15-sekunder att suga oljan ur en. Jag köpte en elektrisk oljesug på Biltema. Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Suger upp oljan genom oljestickans hål på motorn.


Bör inte användas längre än minuter i sträck. Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året, skulle använda den för första gången i veckan vid oljebytet på min 41-a. Efter att pumpen surrat i ca. Elektrisk oljesug biltema. Använder Biltemas 12v oljesug,har funkat som den ska i 4säsonger nu.


Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hält för mycket olja i motorn. Slang för bromsluftning samt tre nylonslangar för olika ändamål. Eldriven oljesug lämplig att användas till oljebyte i bilar, båtar, traktorer och gräsklippare.


Elektrisk oljesug biltema

Oljan sugs upp genom hålet för oljestickan. Diameter på sugsonder mm, mm flexibla och mm, mm raka samt st anslutning direkt för oljestickan. Längd på sugsonderna är cm. SLANGSATS TILL OLJESUG CYLINDRISK. Förra året köpte jag en elektrisk historia på biltema som inte gick att använda.


För enkel påfyllning eller uppsugning av transmissionsolja, motorolja och växellådsolja. Genomskinlig behållare. Antal: Vänligen välj en produktvariant ovan. Finns i lager Lämplig för. Så om jag tömmer hela kopplingen på olja, tror ni jag kan fylla hela systemet nerifrån med en oljesug från biltema , elr pumpar dom troligen in.


Elektrisk oljesug biltema

Hej, jag surfade lite idag och hittade en oljebytarpump på biltema. Har använt elektrisk oljesug för oljebyte på många bilar, betydligt. Tips på var man kan köpa en billig och simpel sug.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...