fredag 6 oktober 2017

Luftkylare med is

Luftkylare med is

Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator? Vi har laptops för alla behov. Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag!


Avtagbar vattentank för enkel påfyllning. Ansluts luftkylare kan göra mycket – utöver att cirkulera luften likt en traditionell fläkt har den även en behållare där du kan placera is och vatten för effektiv nedkylning av luften. Kylning med vattentank.


Luftkylare, luftfuktare, luftrenare. Fläkten döljer en vattentank som fylls med medföljande kylklampar och kallt vatten. De kräver alltså ingen installation och fungerar som en vanlig fläkt med luftkylning. Dynan absorberar värme, fukten i dynan avdunstar och kyler luften ett par grader så att du kan njuta av en uppfriskande, sval bris.


Värt att veta om luftkylare. En rekordsommar kommer att jaga nästa och vi kommer med all sannolikhet att behöva vänja oss vid temperaturer vid C-märket. Den intregrerade vattentanken har en kapacitet på liter, vars innehåll kan kontrolleras via nivåindikatorn. Förutom det så har även luftkylaren hastighetsnivåer, valbart driftläge och en timer på timmar som går att reglera enligt inställningar. Kyl ner rummet under varma dagar!


Detta skapar ånga som sedan sprids i rummet genom en fläkt. Därför sugs inte den varma luften bort, luftkylaren höjer helt enkelt luftfuktigheten i rummet och detta sänker temperaturen mellan 1-grader. En luftkylare kyler rummet med hjälp av vanligt kranvatten och is.


Luftkylare med is

Denna lilla kub evaLIGHT från Evapolar är en snygg och smidig luftkylare som samtidigt renar och fuktar luften, detta på en yta av kvadratmeter. LIGHT kan kopplas in via USB, och givetvis går det utmärkt att då använda en powerbank för maximal flexibilitet. Lea kan sänka rumstemperaturen med grader i ett rum med öppna fönster och dörrar. Köp billig luftkonditionering online.


Smart shopping med snabb leverans. Lämplig för sovrum, vardagsrum, lägenheter och mindre kontor. Med denna smidiga luftkylare får den en energisnål och effektiv kyleffekt. Honeywell CL30XC har en smidig fjärrkontroll och isfack för snabbare kylning.


Om stranden känns lite långt borta och om du heller inte har en pool i trädgården, kanske elektroniken kan kan hjälpa dig med värmen - eller rättare sagt att få mindre av den. Dessa produkter används oftast för kylning av olika utrymmen, för kommersiell och industriell kyla, i t. Information om produktlistning LUFTKYLARE Är du ute efter en luftkylare , titta hit! På AlltidREA kan du hitta luftkylare i olika prisklasser och modeller. Inga giftiga ämnen sprids i luften i onödan. Med hjälp av avdunstning från antingen vatten eller is blir kylningen av luften naturlig och effektiv.


GÅ MED I LÅGPRISKLUBBEN. Du får glada medlemspriser och 3dagars öppet köp! Med kylpaket genererar fläkten en märkbar kylning, särskilt i små rum, medan stora rum bör kylas med luftkonditionering. Den portabel luftkylaren har ett sofistikerat filtersystem för att hålla luften i rummet ren.


Luftkylare med is

Pollen har ingen chans, så ett inköp en luftkylare lönar sig snabbt för allergiker. Specialfunktionen: luftkylare med. Arctic Air Personal Space Cooler är en väldigt kompakt och portabel luftkylare , men den kan å andra sidan inte kyla ett helt rum.


Enligt uppgift från tillverkaren kan den kyla en yta på ungefär fyra kvadratmeter, vilket till exempel skulle kunna fungera för din skrivbordsplats på jobbet. Det kommer att uppskattas av personer som lider av luftvägssjukdomar och allergier. Levereras med micro-USB-kabel. Drifttemperatur: °C till °C.


Luftkylare med is

Mått: 135x180x1mm. Känner du dig osäker på hur du installerar en luftkylare på processorn är det här guiden för dig. Vi kommer gå igenom hela processen, samtidigt som vi ger tips på vad du ska tänka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...