torsdag 5 oktober 2017

Rack skåp

Hos oss hittar du ditt nya rackskåp, golvstående eller väggmonterat. Våra låsbara skåp i vitt eller svart tar hand om dina servrar med god ventilation och möjlighet till fläktpaket. Välj storlek och design efter dina behov och säkra dina hårddiskar och servrar. Stort utbud av -rackskåp från marknadens största tillverkare. Låga priser Öppet köp dagar Snabba leveranser - Köp online eller i butik!


Rack och skåp finns tillgängliga hos Mouser Electronics.

F-rack Silenced P8- B600xD800mm. P8rackskåp ljuddämpat i bredd 6x djup 800mm i fyra olika höjder som lämpar sig för kontorsmiljö mm för att dämpa ljudet av bullrig utrustning. Marknadens största utbud av serverrack till bra priser och snabb leverans. Osäker på vilket serverrack som passar er bäst? Kontakta oss så hjälper vi till.


En möbel gör det lättare att få ordning på sin hifi eller hembio anläggning. Köp marknadens bästa möbler för hembio och hifi hos Hembiobutiken. Vi har interiören till ditt rackskåp.


Vi kan erbjuda hyllor, paneler och switchar från APC och Deltaco.

TOTEN System G, golvskåp, 42U, 600x80 perforerad dörr fram, perforerad dörr bak, 800kg last, svart Maskintillverkat skåp där alla delar skurits ut med laser, hålats med hydraulisk revolverstans och svetsats av robotar för att nå en ytterlig precision. Stabilt väggskåp för rackmontering av 19”-enheter. Två justerbara skenor i framkant och låsbar dörr i härdat glas.


Kabelgenomföringar på tre sidor. Maxbelastning: kg. Levereras omonterad. Köp MULTICOMP PRO Lådor, rack och skåp.


Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabb leverans, omfattande förteckning, datablad och teknisk support. Bre universell IT-kapsling med ökat antal alternativ för kabelhantering för intensivare server- och nätverkstillämpningar. Inkluderar integrerat monteringsutrymme för vertikal 1U i närheten av kapslingarnas standard EIA-310-utrustning för montering av u-platser som kan tas bort och ersättas med 1U-tillbehör av 42U-höjd för enkel passage genom dörröppningar. Letar efter rackskåp att ha i min lägenhet men tycker det är väldigt svårt att hitta ställen som levererar till Sverige. Någon som har tips på ställen att.


Enoc System är Sveriges ledande tillverkare av nätverksskåp, lösningar för datacenter och fiberskåp. Flexibla lösningar som är helt anpassade efter kundens behov. With us you will find a large selection of rack cases. Find a cheap rack cabinet, such as a rack case from Deltaco, Digitus or Startech.


Flerfunktionellt rackskåp som optimerats för enkel installation, kabelhantering, integrerad strömdistribution och maximering av luftflöde. Köp CANNON TECHNOLOGIES Lådor, rack och skåp.

Stålplåtsutförande. Obehöriga användare. Dessutom försvårar skåpet stöldförsök. Skåp eller rack för modulära batteriinstallationer. PC-skåpet finns i två olika kapslingsklasser: IP och IP 54.


Alla hyllor anpassade till olika typer av batterier och antal batterier. Jag höll också på och velade med slutade med två rackskåp. Ett 9U för dataprylar och ett 6U för multiroom (förstärkare mm). Ville dela på dom då förstärkaren nu får rejält med luft. Helt ok och kändes prisvärda.


Hitta din optimala skoförvaring på IKEA. Vi erbjuder skoskåp , skohylla och skoställ i en mängd olika stilar, färger och storlekar för att passa alla rum i ditt hem. De hjälper dig frigöra utrymme, hålla hallen prydlig och ser till att du hittar din favoritskor när du behöver dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...