torsdag 12 oktober 2017

Test avståndsmätare laser

Würth är verktygsbutiken som har allt. Beställ idag, hämta imorgon! Skapa e-handelskonto på s. Missa inte våra bästa erbjudanden. Signa upp dig för våra nyhetsbrev!

Vi har butiker i Sverige. Hitta butiken närmast dig! Upptäck prisvärda erbjudanden. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Avståndsmätare: Så har vi testat.


En laseravståndsmätare ska först och främst vara exakt. Alla lasermätarna har därför testats på både och meter på två olika underlag.

Avvikelserna har lagts ihop och bedömts. En del avståndsmätare kan mer än att bara mäta. Dess mätkapacitet är upp till meter. Ultraljud eller laser. Det lilla mätinstrumentet kan mäta upp exakta avstånd tack vare laserstrålen eller ultraljudet.


Det finns huvudsakligen två varianter av avståndsmätare och den främsta skillnaden är just om avståndet mäts med laser eller ultraljud. Leupold RX-6Laser är lite high-tech men ändå avskalad i finesserna för att fokusera på exakta mått och skarp precision. Det här är en digital avståndsmätare som är både enkel, noggrann och prisvärd.


En bra avståndsmätare kan göra stor skillnad vid jakt. Mäter snabbt och exakt avståndet ut till ditt mål då andra mätare inte klara det. Bästa modellen för toppjakt, rådjursjakt. TEST Bushnell Sport 850. Kommentar: Den på engelska skrivna instruktionsboken är inte bra men det mycket enkla handhavandet med bara en knapp och inga inställningar gör ändå handhavandet enkelt.


Bra batterilucka och det enkla men gedigna skalet tål rejält med fukt. Optiken är varken bäst eller sämst i testen och förstorar bilden 4x. Med laser mäter den tryggt avståndet upp till meter, och så räknar den själv ut kvadratmetermått och kubikmetermått.

Kilometer – mått via satellit För bara några år sedan var det endast förbehållet lantmätaren att mäta ut tomter och hela bostadsområden. Behöver du mäta en sträcka eller ett projekt passar en avståndsmätare perfekt, ska du istället inreda ett rum eller ett hus kommer en krysslaser göra ditt liv enklare. Den ger fantastisk precision samtidigt som du har händerna fria till själva jobbet. Om du behöver utöka räckvidden på ditt laserpass, titta närmare på våra laserdetektorer. En annan smarting är avståndsmätaren som mäter läng höj area, volym och vinklar med stor noggrannhet.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Här kan du betala dagar efter leverans utan avgif. Kontakta oss för mer information. Välkommen in till Hemfint.


Bäst i test av avståndsmätare. Vissa med mer funktioner än andra och det finns några olika prisklasser. När man köper en avståndsmätare är det första man ska fråga sig om man vill ha en monokulär eller binokulär mätare. Läs mer om detta i vår köpguide.


Under tiden används emellertid moderna avståndsmätare mer och mer, eftersom mätningarna är mycket snabbare och enklare. En avståndsmätare har vanligtvis enkel menynavigering och en läsbar display. Den är idealisk för 1meter och passar alla typer. Se testvinnaren och jämför priser innan du köper ny avståndsmätare inför jaktsäsongen. Köp avståndsmätare här.


Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Detta gäller avståndsmätare från Leica: För att erbjuda våra kunder totalt förtroende för våra produkter erbjuder Proffsmagasinet i samarbete med Leica Geosystems 3-års garanti på samtliga Leica Disto avståndsmätare , Leica Lino korslaser samt Leica Roteo rotationslaser. Vi testar två kikarsikten med avståndsmätare Premium.


Kikarsikten med inbyggd avståndsmätare och automatisk avstånds­kompensation är inte något som behövs till vardagsjakten, men i vissa situationer är det mycket effektivt. Svensk Jakt jämför de två främsta alternativen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...