onsdag 15 november 2017

Bumprider fäste

På detta sätt flyttar man ståbrädan från en vagn till en annan på mindre än sekunder. Bumprider Connector Kit 2-pack. Priset avser extra fästen! Leverans: Ca 1-Dagar.


Fästena är enkla att flytta mellan olika vagnar men planerar man att använda ståbrädan dagligen eller väldigt ofta på två olika vagnar så kan jag rekommendera att köpa till en extra uppsättning fästen. SOLUTION Our drive is innovations and new solutions to overcome everyday obstacles making. Den kostar ca 6kronor. Det går också att köpa till ett extra par fästen för 1kronor, om du vill kunna växla mellan olika vagnar utan att flytta fästena.


Designed and developed in Sweden. Det ingår också två fästen för att fästa brädan i chassit, en rem för att hänga upp brädan när den inte används, och själva pallen med handtag. Fäster extradelar och tillbehör på barnvagnen.


Bumprider fäste

Vad du får: – x fästen. Extra fästen för att avsluta bumprider på ytterligare en vagn utan att behöva lossa fästena på första vagnen. Vilket betyder att det nu blir smidigare än någonsin att resa med syskonvagn, när man ska in i trånga hissar, dörrar eller bilen. Det finns fästen för babyskyd och man kan ha den som sittvagn och man kan ha liggdel till.


Man blir inte förvånad över att de valde att skjuta på produktrealesen ett år för att finslipa på det sista, då du tydligt kan se att de små detaljerna är väl genomtänka och extra arbetade på. Ståbrädan är smidig och enkel att fästa på barnvagnen - helt utan verktyg, och är den redo att användas direkt efter montering. Brädan har vunnit flera utmärkelser i England och i Sverige. Fästen att fästa ståbrädan på vagnen medföljer.


Går även att köpa till extra om man har fler än en vagn. Kika gärna på videoklippen nedan för att se hur den funkar i verkligheten. Fjädringen tar emot de flesta underlag på ett mjukt och behagligt sätt. Fästarmen är justerbar på längden, höjden och i sidled för att få en så behaglig. Jag tycker alltså att Buggyboard är lättare att sätta dit och ta loss från sina fästen.


På bilden här ovanför ser du ståbrädorna i sitt kortaste läge. Det är lika lätt att koppla dom samman som att koppla dom från varandra. Liggdelen är utrustad med en mjuk madrass, sufflett, liggdelslock med dragkedja och rejäla bärhandtag.


Passar från 0-kg, vikt: 4kg, mått: Bx Lx Hcm. Det kräver inga andra speciella bilagor så att den kan användas med min barnvagn, eftersom den passar bra. Det är bumprider att trycka dit hjulen, inga verktyg behövs. För att passa ut var ståbrädans fästen ska placeras på vagnen tyckte jag att det var enklast att ha ståbrädan monterad i fästena, då får du direkt en sit av hur den kommer att sitta på bilderna har jag dock inte ståbrädan i fästena för att ståbräda ska bli tydligare bilder. Totalt antal produkter: (inkl. moms) Totalt frakt: (inkl. moms) Gratis frakt!


Vi har mängder med barn- och babyprodukter till låga priser! Dessa fästen passar till ståbräda bumprider. Har man flera barnvagnar är det smidigt att montera fast dessa extra fästen på båda barnvagnarna, så att man smidigt bara att flytta över ståbrädan. Enklare i det att du som förälder så smidigt som möjligt ska kunna nå din medhavda dryck, dina nycklar eller skötväskan när något kanske måste torkas av.


Bumprider fäste

Vi har samlat ett hav av tillbehör som garanterat kommer att hjälpa dig i vardagen. Vare sig det är en mugghållare, en cykelsadel eller en smidig skötväska så har. Handla allt du behöver till ditt barn online hos oss på BabyWorld. Vi erbjuder ett brett utbud av sängmobiler till bra priser och snabba leveranser.


Spara en massa pengar här! Massor av inställningsmöjligheter och balanserad fjädringsteknik som ger en jämn gång även på ojämnt underlag. Allt för gravid och baby! Någon som har bumprider - åsikter tack!


Stort sortiment av kontorsmaterial och produkter till låga priser. Kontorsmaterial och kontorsvaror online till alla typer av kontor och arbetsplatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...