fredag 24 november 2017

Enkel radio med snabbval

Radio - DAB och FM. Testa hemma i dagar med öppet köp. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Bland enfärgade, mönstrade, nostalgiska och stilrena tror vi att du kommer att hitta just den som passar hemma hos dig. Välj mellan lite enklare modeller med FM- radio och mm-ingång och mer avancerade med snabbval , klocka eller Bluetooth.


Med den användarvänliga analoga kanalväljaren ställer du enkelt in kanaler, och den kraftfulla monohögtalaren ger hög volym från en liten enhet.

En del testdeltagare går att koppla in trådlöst till extrahögtalare. Då kan man lyssna i stereo, om det inte finns från början, eller ha ljud i flera rum. Hos Elgiganten hittar du ett stort sortiment av radio och stereo till pressade priser - allt från klockradio till kompaktstereo. Upptäck sortimentet här!


Beställ frakfritt online eller besök närmaste lagershop. Eftersom ljudet är en grundläggande egenskap hos en radio har vi bedömt ljudkvaliteten som vi alltid gör för att skilja agnarna från vetet. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.


Stereoradio med Spotify.

Argon är Hifi-klubbens eget märke och de var tidiga med att haka på retrotrenden som startades av Tivoli Audio. Här finns både DAB- och FM- radio och med inbyggd wifi är radion kompatibel med Spotify Connect. Köp Hemelektronik på CDON. Alltid till bra pris och med snabba leveranser. When a great deal means a great deal!


Hitta din favoritvara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi. Med en lättläst LCD display som har multifunktioner och bakgrundsbelysning. PLL Synthesized tuning system.


AM och FMMenydisplay med många funktioner. Automatisk stationssökning. Via radions front kan man enkelt ställa in snabbval.


Andra funktioner är klocka, timer och knappspärr, vilket med bärhandtaget förenklar transport. Möjligheten till batteridrift (4xR14) ökar användningsområdet. Tack vare sina gummerade sidor och fem enkla snabbvalsknappar är den väldigt smidig även för äldre. Fungerar även som klockradio med väckning till radio eller buzzer samt funktioner som snooze och insomningstimer.


Klassisk radio med en modern touch samt inbyggd väckarklocka, för dig som vill hålla det enkelt. En klockradio fungerar utmärkt som en väckarklocka.

Läs mer och köp här! Menydisplay med många funktioner. Sangean radio med snabbval. Med digitalradion kan du enkelt hitta dina favoritkanaler och lyssna på dem.


Du kan spara tio frekvenser (Foch A5). W Hörlursuttag med 2x 5mW uteffekt Drivs med dc och AC(AC via medföljande strömförsörjare Batteridrift via st v UM(R20) AUX ingång Mått 2x 1xmm. Denna enkla och lilla radio har ett helt nytt gränssnitt som erbjuder alla menyer på svenska. Det är en modell som är väldigt lätt att använda och förstå, även för de som är helt gröna.


Enkel musikspelare har utformats för att vara så enkel som möjligt att använda. Den lämpar sig därför för personer med demens. Att ställa in spelaren utförs av vänner, familj eller vårdgivare och görs en gång.


Det är enkelt att starta och stoppa spelaren och det retro radio -utseendet är igenkännande som något som spelare musik. Den var fin utvändigt så jag tyckte man kunde stoppa i en ny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...