torsdag 7 december 2017

Båtbatteri biltema

Upp till lägre pris hos oss! En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri. Välkommen in till hela familjens varuhus.


Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Spara en massa pengar här! Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Högprestandabatteri från Biltema med AGM-teknologi (Absorbent Glass Mat), den mest avancerade teknologin som finns idag. Det innebär att man kan tillföra max.


Hög cyklingstålighet och minimal självurladdning gör detta batteri till ett toppenval för den fritidsresande. Här hittas mängder av olika marinbatteri att beställa online. Alltid ångerrätt och dagars öppet köp. Hur ska jag som båtägare veta vilka batterier jag ska använda i min båt?


Båtbatteri biltema

Utgå ifrån sättet som batteriet kommer att användas på och välj batteri utifrån det. Efter testet i kyla, klarade sig exempelvis inte Biltema eller Nordströms bilbatterier. Båda modellerna låg under det watt-antalet som behövs för att starta en bil. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank.


Se våra senaste produktnyheter. Köp 6V batteri här. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus.


Vi levererar från de bästa europeiska leverantörerna och importörer som är certifierade. Få tillgång till över 100. Behovet av ett marinbatteri och båtbatteri är befintligt oavsett om du har en motorbåt eller en segelbåt.


Den har säkert bättre djupurladdningsegenskaper jfr Biltema men priset är 8kr högre eller ca högre. Tror det blir svårt att hitta ekonomi i det. För samma pengar skulle jag få Biltema batterier och 420Ah. Nej, jag håller mig till Biltema. Konsumentkontakt: biltema.


Inköpspris (kronor) 799. Produktinformation: Specificerad kapacitet (Ah) 62. Kallstartström CCA (A) 600. Hög startsäkerhet även vid låga temperaturer. Underhållsfritt kalcium-kalcium-startbatteri för marint bruk.


Kan även användas för radio, lanternor etc. Så sköter du ditt båtbatteri Gör inte misstaget att använda ett vanligt startbatteri som fritidsbatteri. Startbatterier är konstruerade för att avge mycket ström under kort ti men i båten, husvagnen och sommarhuset behövs istället ett batteri som är både uthålligt och har bra laddningsmottaglighet. Avancerat och högpresterande batteri som har mycket hög cyklingstålighet och extremt hög startkraft.


Om du är osäker på vilket batteri du ska ha kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig. Här, och i kommande artiklar, skriver vi om batterier och laddning med mera. Ditt båtbatteri är en känslig kompis som kräver omsorg och vård. Rätt skött kommer ett batteri i båten att hålla i många år.


I vår webshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare. Batterilagret, din batteriexpert på nätet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...