tisdag 5 december 2017

Batteriladdare 6v12v

Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till lägre pris hos oss! Stort utbud av laddare. Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr. Styr eluttag, lampor etc.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Helautomatisk laddare för MC, ATV, snöskoter, gräsklippare etc. I lager Leveranstid 3-arbetsdagar. Spolarvätska koncentrerad liter kr.


En prisvärd batteriladdare för 6V eller 12V batteri. Automatiskt skydd mot överladdning. Startbatteriet i en bil ger den energi som behövs för startmotorn, så att bilen kan hoppa in.


Laddning av lastbils- eller bilbatteri sker genom fordonets generator när motorn är igång, därför är det mycket osannolikt att batteriet uppför andan. Tänk även på att laddaren skall klara av den teknologi ditt batteri besitter. GEL och AGM batterier kräver ofta andra typer av batteriladdare än traditionella vätskebatterier. Nu , även lägre pris! Välkommen in till hela familjens varuhus.


Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Levereras inom 1-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Visa alla produkter från märket. För eller V från upp till Ah. Produktbeskrivning.


Med skydd mot gnistor, kortslutning och överhettning Skyddad mot felaktig anslutning till batteriet De flesta batteriladdare har digital styrning med en inbyggd 12-bitars eller 8-bitars AD mikroprocessor Med automatisk omkoppling till underhållsläge Inkl. CTEK har laddare för 6V, 12V , 24V och Litium. Ett sortiment av laddare för batterier på 2Ah ända upp till 500Ah. Vad som skiljer dem åt är antalet laddsteg (från på de allra minsta upp till laddsteg på de större) och hur snabbt de kan ladda upp dina batterier.


BATTERILADDARE SMART HELAUTOMATISK 12V. Vid beställninng innan kl 17. Speciell egenskap: Även i 6V läget ger Dino KRAFTVERK max. Rekommenderad batterikapacitet: Ah till 1Ah. Underhållsladdning upp till 1Ah.


Den enkla, smidiga kontrollen ser till att underhåll och laddning av batterier blir lekande lätt. De inställningarna förenklar arbetet med att anpassa laddningen för olika batterier. Denna e-butik använder cookies för en optimal inköpsupplevelse.


Till exempel sparas informationer om sessionen eller språkinställningar på din dator. Batteriladdare för alla typer av 6V och 12V batterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...