torsdag 21 december 2017

Eldrivna skottkärror

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus.

Köp Online eller i butik! Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Vi har motoriserat Hörby Bruks populära kvalitets skottkärror.


Skärgårdskärran på denna sida har sålts i flera hundratals exemplar i Sverige och till viss del även i Finland. Den eldrivna skottkärran Strybjörn kom till tack vare att uppfinnaren själv, Alexander Söderholm, behövde underlätta det för sig och sin familj. En två hundra meter lång uppförsbacke till sommarhuset innebar påfrestning på både rygg och tålamod varje gång packning, mat och barn skulle transporteras.


Det finns redan några batteridrivna modeller av skottkärror på marknaden.

Den är utrustad med massa finesser. De eldrivna skottkärrorna gör det tunga jobbet. Perfekta för byggen, stall och trädgård. Med Ekeby 1Power och Ekeby BPower kan du köra upp till 1kg på plant underlag och 1kg uppför en backe eller ramp.


Eldriven skottkärra i Äntligen Hemma. Skottkärran säljs fabriksmonterad och klar. Relaterade artiklar. Få koll med ATL:s nyhetsbrev. Trädgårdsarbete eller avkoppling?


Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning. Vi har också batteridrivna skottkärror från Powerworks och Makita som gör arbetet ännu smidigare. En skottkärra kan vara tung och otymplig, så klicka hem din skottkärra på HORNBACH. Vi skickar den snabbt och smidigt direkt till dig! Välj ur vårt stora sortiment av skottkärror från tillverkare som Hörby Bruk.


Oavsett vad du behöver så kan du vara säker på att hitta en skottkärra som passar dig på HORNBACH! Många olika skottkärror av olika typ och volym. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Till god hjälp har de en Ekeby 1Power från Hörby Bruk.

Har du testat att köra ett jordlass uppför en backe, så vet du. Det går helt enkelt inte att lasta speciellt mycket åt gången. Men nu kommer produkten som alla lantbrukare, hästägare, trädgårdsanläggare och husägare längtat efter – den eldrivna Ekeby- skottkärran från Hörby Bruk.


Maxad med lull-lull och extra allt. Test av Makitas eldrivna skottkärra. Passar som bäst när den får gå som tyngst! Filmscenograf med eldriven skottkärra.


Välj mellan våra minidumpers av bandvagnsmodell, utrustade med larvfötter som är skonsamma mot stallgolvet. Nyheten EKEBY 1POWER lastar upp till 1kilo. Dessa elektriska skottkärror är perfekta i de stora stallarna och har många användningsområden.


Robust skottkärra med en djup och slagtålig plastbalja som rymmer mycket! Under baljan finns en lackerad stålram samt ett luftgummihjul, och ovantill finns gummiklädda handtag. Med en sådan kan en person med lätthet flytta mångdubbelt det han eller hon orkar bära långa sträckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...