torsdag 28 december 2017

Gel batteri båt

Nordens största webbshop med välkända varumärken. Allt du behöver för din båt. Högklassiga produkter till bra pris hittar du hos Hjertmans. Fri frakt och leverans nästa dag.


Upp till lägre pris hos oss! Marinbatteri AGM 110Ah Deep Cycle Victron.

BATTERIER MED SÄRSKILD PRESTANDA Tudor och Exides AGM- , EFB- och GEL - batterier är utvecklade för fordon som ställer särskilda krav på prestanda. Många fritidsfordon och båtar kräver batterier med speciella egenskaper. Det gör också mikrohybridbilar med Start-Stop-system och personbilar med mycket elektrisk utrustning, som till exempel polisbilar och ambulanser. För de här fordonen.


GEL -sortimentet erbjuder bäst djupcykeltålighet och totalt längre livslängd. I dessa batterier är elektrolyten antingen i form av en gel eller uppsugen i en porös separator. Batterierna är förslutna och vatten skall aldrig tillsättas. Det finns säkerhetsventiler i locket som öppnar och släpper ut överskottet av laddningsgaser som kan uppstå vid laddning vid för hög spänning.


Många batterier som placeras i fel applikation förkortar livslängden och ger batteriproblem samt kräver både omsorg och vård.

Sköt batteriet på rätt sätt och förläng livslängden och batteri livet. Våra båtbatterier på Batteriexpressen har olika funktioner för att erbjuda något till alla oavsett vad du behöver ditt batteri till. Vi har batterier för olika användningsområden och för alla olika typer av båtar. Har du några frågor kring vad du ska välja så är du varmt välkommen att kontakta oss. Mycket av det vi ser som självklart idag och gärna vill ha även ombord på båten kräver en strömkälla.


Läs noga beskrivningen innan du väljer batteri så att du är säker på att det fyller den funktion du är ute efter. Hos oss finner du alla typer av marina batterier. Supporten ger dig en snabb och professionell hjälp när du har frågor. I en båt däremot används batteriet normalt i huvudsak till strömförsörjning, alltså små strömuttag under lång tid.


Det betyder att användningssättet blir olika i dessa applikationer vilket också medför att batterierna konstrueras på olika sätt. Köp fritidsbatterier hos Batteribolaget. Brett sortiment av olika batterier. Delbetala i upp till månader.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! EQUIPMENT GEL är batterier utvecklade för modern fritid med mycket elektrisk utrustning och stort energibehov.


AGM-sortimentet har ett mycket lågt inre motstånd som gör dem speciellt lämpade för applikationer med urladdning vid höga strömmar som till exempel omvandlare, bogpropellrar och vinschar såväl som för startmotorer. Deras konstruktion möjliggör ett flexibelt montage eftersom de kan monteras i passagerarutrymmen och placeras liggande.

De är dessutom tack vare sin höga energitäthet volymsbesparande med upp till mindre volymsbehov. De är spill- och läckagesäkra och behovet av. Momsbelopp 4kr × Ställ en. AGM batteri eller GEL batteri ? Det finns två typer av marinbatteri här hos oss på Batteriexperten att välja bland: AGM eller GEL. Båda batterityper är ypperliga marinbatterier och har snarlika egenskaper.


Lengre ned finner du en oppsummering av de forskjellige typene, med fordeler og ulemper, samt våre anbefalte batterier innenfor hver kategori. Har du vanliga våta batterier (ej GEL eller AGM) så kom ihåg att RECONDA när du tar upp båten och när du lägger i den igen, så ökar chansen att du har pigga fräscha batterier hela säsongen och kan ägna dig åt att njuta av båtåkandet i stället för att tänka på om batterierna håller måttet. Om batteriet monteras liggande kan du välja ett batteri av typen Gel eller Litium.


Monteras batteriet stående kan du även välja SMF. Båt I mindre båtar med bara ett batteri ska du använda ett startbatteri eller marinbatteri. Till större båtar med flera batterier ska du använda startbatteri till motorn och fritidsbatterier till. Underhållsfritt MC- batteri där batterisyran är bunden i ett trögflytande gel , vilket förhindrar läckage även om batteriet monteras liggande (90° lutning).


Lång livslängd och säkert att hantera. Helt slutet, behöver ej fyllas på med batterivatten. Ingen vätgas eller annan gas kan läcka ut.


Det har även letat sig fram till och lite av ett buzz word inom service och industri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...