måndag 4 december 2017

Handla på nätet från kina

Handla på nätet från kina

Men tvärtom kan köpa direkt från Kina vara enklare än att köpa från svenska webbshop. Webbshop för handla i Kina på nätet: Kolla in vår lista över de bästa nätbutikerna i Kina för att köpa de mest varierade produkterna, och bäst, allt är väldigt billigt. Shoppa runt – här är sajterna du kan handla från.


Det finns många sajter som säljer prylar direkt från Kina, ofta direkt från tillverkarna. Vi kan inte gå igenom en lista med alla, så vi har valt ut tre vi dels har personlig erfarenhet av och som dessutom har relativt höga omdömen på Trust Pilot. När du köper en vara från ett annat land via nätet är reglerna olika beroende på vad du köper och från vilket land varan skickas.


Om du beställer en vara från ett företag inom EU som i sin tur beställer varan från ett land utanför EU, till exempel USA eller Kina , gäller samma regler som om du skulle gjort ditt köp direkt från landet utanför EU. Kina har seglat upp som det populäraste landet att shoppa på nätet från. Billiga varor och nästan gratis frakt är förklaringen.


Man snart kan det vara slut på det. Att handla på Wish har nästan blivit lika vanligt som att handla på Ikea. Alla” gör det och alla tipsar varandra och pratar om det.


I vissa fall kan du, när du handlar på nätet , välja vilken speditör som ska skicka din försändelse och på så vis undvika denna avgiften. Undantaget är om du handlar från Kina då det alltid är Postnord som hanterar leveranserna. Näthandlar du från USA tillkommer så kallad ”sales tax”, motsvarigheten till vår moms.


Handla på nätet från kina

När du tar emot eller handlar på nätet från ett land utanför EU:s tullunion, måste varan att förtullas innan den kan levereras. PostNord måste säkerställa att nödvändiga skatter och avgifter är inbetalda innan varan levereras. Vår tullräknare kan hjälpa dig att räkna ut tull, moms och andra avgifter när du handlar på nätet. Uträkningen är inte exakt. Använd den som en uppskattning av vad din vara kommer att kosta.


Boka ditt Hotell i Kina online. Gratis bokning, fantastiska priser. Handla online över 400kr får ni 1st peeling på köpet värde 29kr. Hur går man tillväga när man vill handla från Kina?


Det första som jag rekommenderar är att skapa ett Paypal-konto. Det är inget krav men absolut en rekommendation för att enkelt och säkert kunna betala via nätet. Paypal är den största och mest väletablerade betalningslösningen via nätet. Handeln av varor från Kina ökar stadigt för varje år. Vilka nätet från Kina säljer den billigaste?


Det här är inte en lätt fråga att svara eftersom det finns tusentals online-butiker som säljer från Kina till hela världen, men faktum är att priserna handla mycket, och i det här inlägget kommer vi att markera de webbshop som säljer billigare bland de stora sidorna av Kinesisk shopping. Tips : På Tullverkets hemsida kan du räkna ut avgiften för din importerade vara. Varken svensk eller europeisk konsumentköplag gäller när du köper från privatpersoner på auktionssajter.


Handla på nätet från kina

Här gäller i stället ömsesidigt förtroende mellan köpare och säljare, ofta med auktionssajten som medlare och garant. Ska du handla från ett företag för första gången är det till exempel bra att kolla upp vad andra säger om företaget, och att det finns kontaktuppgifter till företaget på webbplatsen. Du har alltid minst två år på dig att klaga på fel i varor. Handlar du från ett svenskt företag har du tre år på dig att klaga på fel. Beställ sprit, öl, vin och mycket mer på nätet från Bodegashop.


Enkelt, billigt och framför allt lagligt enligt EU-domstolen. Tillgången på unika smaker tillgängliggörs via Asien Supermarket som representerar de mest framstående asiatiska matnationerna. Med tillgång till leverantörer runt om i världen säkrar vi tillgången på rätt råvaror som kunderna efterfrågar. Jag har nu varit här i Kina ett tag och hjälpt många svenska företagare med import av varor som sålts både online och off-line. Numera lägger jag mest av min tid på Överskottspartier.


Handla på nätet från kina

Ett professionellt och pålitligt online-köpcentrum som tillhandahåller en mängd populära produkter till rimliga priser och med leverans över hela världen. Du skapar ett konto, lägger det du vill köpa i kundvagnen och betalar sedan i kassan. Men eftersom du handlar från olika återförsäljare kan du få flera olika paket levererade. Du betalar exempelvis med kort, Paypal eller Klarna.


Handla i kina på nätet - Men det finns fortfarande ett stort antal människor som aldrig har gjort en direktimport, antingen av rädsla för att inte ta emot produkten eller för brist på kunskap, och anser att det här är en komplicerad process.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...