torsdag 14 december 2017

Induktionsspis

Hos MediaMarkt hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Köp online eller hämta i varuhus inom minuter. Ta del av vårt stora sortiment!


Induktionsspis

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Passa på nu och beställ online!


Högkvalitativa vitvaror till låga priser - Se utbudet av Spisar här. Bland ugnens funktioner hittar du till exempel timer, stektermometer, intensivgrill och pizzafunktion. Vi installerar din spis Tips för att välja en spis Vi rekommenderar!


Förutom att en induktionsspis både är säkrare och snabbare än många andra spistyper är den dessutom väldigt energieffektiv. Induktionsspis Test – Dessa källor har vi använd. Hos Elgiganten hittar du ett stort utbud av spisar och induktionsspis ar. Upptäck vårt sortiment av spisar från välkända varumärken här.


På en induktionsspis är det i själva verket bara grytan eller stekpannan som blir riktigt varm medan själva plattan endast blir svagt uppvärmd. En vanlig värmekälla hettar upp din gryta eller stekpanna med direkt värme. Värme överförs alltså från värmekällan till instrumentet. En induktionsspis fungerar helt annorlunda.


Induktionsspis

Kokplattan på en induktionsspis värms inte upp alls (en del värme överförs dock från grytan till kokplattan). Välj en modern spis med induktionshäll, varmluftsugn eller ånga. Husqvarna använder cookies och olika spårningstekniker för webbplatsoptimering samt i reklam- och marknadsföringssyfte. Väljer du att acceptera kommer vi att använda anonyma cookies för att optimera upplevelsen på hemsidan. Det finns egentligen ingen anledning att byta ut den spisen du har så länge den fortfarande fungerar men när det är dags för en renovering av köket och du vill passa på att byta spisen samtidigt eller om din gamla spis gjort sitt, då kan det vara läge att investera i en induktionsspis.


På en sådan spis är det nämligen bara grytan eller stekpannan som blir riktigt varm, medan själva plattan bara blir svagt uppvärmd. Hemligheten är en elektrisk spole under kokplattan. Med en spis från Electrolux kan du förnya din matlagning. Se vårt sortiment här.


Induktionsspis

Läs vårt test så vet du vilka induktionshällar som är riktigt bra och prisvärda. Utrustning till induktionsspis finns i flera olika material. Gjutjärn är magnetiskt i sig själv men kastruller och stekpannor i aluminium eller rostfritt stål behöver en magnetisk botten som innehåller järn.


En typ är en så kallad sandwichbotten, där kastrullbottnen är gjord i flera olika material som ligger i lager. Att köpa induktionsspis på nätet har aldrig varit lättare. Spara en massa pengar här!


Hos Tretti hittar du ett brett sortiment med olika funktioner, utseende och fabrikat. Dessutom är de mer energisnåla. Upptäck Electrolux glaskeramik- och induktionsspis ar.


Vi hjälper dig välja. Våra elspisar gör det enkelt att lyckas med matlagningen. De har uppskattat att en gammal spis med plattor som används tio timmar i veckan drar ca 625kWh, jämfört med en induktionshäll som drar ca 415kWh. Det verkar som att nästan alla induktionsspisar är avsedda för 2V.


Samtidigt läser man att anslutningseffekten är kW.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...