onsdag 27 december 2017

Iphone 6 laddare teknikmagasinet

Bättre för världen, och plånboken. Alla våra produkter är genomgångna och noggrant testade på komponentnivå av våra tekniker. Vi är Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter.


Iphone 6 laddare teknikmagasinet

Hos oss hittar du de senaste nyheterna från Apple till ett mycket bra pris. Brett utbud av mobilladdare. Fri frakt fr 399kr. Lightningladdare för laddning hemma och även smarta laddare för bilen. Här hittar du alla varianter av laddare för litium-, alkaliska- och knappcellsbatterier.


En extraladdare är verkligen en räddare i nöden! Mobilladdare till din mobil! Inga problem vi har laddare för alla behov. Billaddare med micro-USB för telefoner och plattor.


Ladda din mobil utan krångel med kablar. Kom ihåg att kontrollera att din mobil har stöd för trådlös laddning. Ja det är faktiskt inte något magiskt längre.


British PropolisLightning Laddare Teknikmagasinet. Snabb leverans inom 1-dagar. Nya fantastiska bilder läggs till varje vecka. Denna nätadapter har en kompakt design och erbjuder snabb, effektiv laddning i hemmet, på kontoret eller på resan.


Att byta batteri kan vara en smart idé om du haft din mobil ett tag och känner att batteritiden börjar bli dålig och du tvingas ladda din mobil, jämt. Komplettera din mobil smart extra laddare till ladda. Product Design, and more! Allt från grafikkort till barebone.


Stort sortiment av tillbehör. Hitta din favorit och köp den idag! Vi har det du letar efter! Skal, headsets, wearables, m. Många gånger har felet en väldigt naturlig orsak.


Iphone 6 laddare teknikmagasinet

Här går vi igenom de vanligaste anledningarna till att din telefon eller platta inte tar laddning. Perfekt för dig som vill ha det allra senaste och undvika kabeltrassel i hemmet. Med en trådlös laddare - fristående, i laddstation eller för installation - lägger du bara din telefon på laddaren och laddning börjar automatiskt!


Smidigt och enkelt! Med en billaddare är din telefon alltid fulladdad när du når din destination. Med våra billaddare kan du snabbt förse din iphon med batteri under bilresan.


Iphone 6 laddare teknikmagasinet

Företaget 4smart har en laddare som heter Voltbeam, som påminner lite om en Palmpilot till utseendet. En laddningsnivåindikator finns att titta på om du redan sett allt på Netflix. Kostar 2kronor hos Cdon. Den här är rätt cool.


Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar. Reseladdare snabb med avtagba. Lightningkabel till din Apple produkt som har lightning-utgång.


Perfekt om du behöver en extra eller har tappat bort din kabel. Fungerar med senaste versionen iOS. Stödjer synkronisering med MAC eller PC samt laddning via vägguttag, dator eller annan laddare så som billaddare.


Längre laddtid än deklarerat och el som bara förvinner till kråkorna. Det gäller att se upp när du köper laddare till mobilen. Väggladdare från Teknikmagasinet.


Iphone 6 laddare teknikmagasinet

Vi erbjuder ett stort utbud av kablar och laddare till marknadens bästa priser. Alla vi har upplevt frustrationen av att inte ha en mobilladdare när batteriet börjar närma sig noll. Alltid de senaste modellerna med alla nya och uppdaterade funktioner som snygg design, avancerade kameror, en imponerande Retina-skärm, otrolig prestanda, ultrasnabbt trådlöst, lång batteritid och App Store.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...