fredag 22 december 2017

Isolerskiva ebeco cable board

Byggshop erbjuder brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Ett komplett golvvärmekit med goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning. Tillsammans ger de dig ett energieffektivt golvvärmesystem för klinker- och naturstensgolv.


Skivorna reflekterar värmen uppåt och på så sätt hindrar värme från att gå till spillo nedåt eller åt sidorna. I jämförelse med system utan isolering blir energiförbrukningen längre. Detta system höjer golvtemperaturen med hela 5-° C på en timme. På grund av skivans specialla struktur så reflekteras värmen uppåt på ett effektivt sätt.


Skivan fästs direkt mot golvet med Adesilex flytfix. Kabeln läggs i spåren och fixeras med tejp. Sedan fylls spåren med flytfix som plattorna kan sättas i. För alla golvkonstruktioner. Med flytfixet i spåren uppstår en balkverkan som ger hög hållfasthet. Material med god isolerförmåga ger en snabb uppvärmning.


Att ha en isolerskiva i sitt golvvärmesystem gör stor skillnad jämfört med golvvärme direkt på en trög, dåligt isolerad betongplatta. Ebeco cable board SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vårt koncept WiFi READY ger dig som installatör en unik möjlighet att erbjuda en flexibel och komplett golvvärmelösning till din kund.


Nu ger vi nämligen dig och din kund friheten att välja. Ett golvvärmekit - med eller utan wifi. Konceptet är enkelt.


Isolerskiva ebeco cable board

Termostaten EB-Therm 500är förberedd för wifi och med hjälp av tillbehöret EB-Connect WiFi kan golvvärmeanläggningen styras med appen Ebeco Connect. Möjligheten finns även att styra anläggningen via öppet API. Se hela listan på ebeco.


Termostaten är enkel att hantera och installera och är utvecklad med installatören i fokus. Golvvärmen styrs med termostaten EB-Therm 500. Med sin tydliga uppstartsguide och menysystem underlättar den för både installatören och användaren.


Isolerskiva ebeco cable board

EB-Therm 500har individuellt justerbara energisparprogram och gör det enkelt för dig som vill styra golvvärmen energieffektivt. Termostaten har rums- och golvgivare samt en inbyggd nedräkningsfunktion som visar när golvvärmen kan startas efter inspackling. EB-Therm 5stödjer åtta olika givartyper och passar i de vanligast förekommande ramsystemen.


Allt du behöver för installationen finns med i kitet. Värmekabeln är tunn och bygger endast mm. Den är smidig och lättböjlig vilket förenklar installationen.


Anslutningskabeln samt värmekabelns ytterhölje är dessutom halogenfri. Vår golvvärme går att installera under nästan alla typer av golvmaterial men var noga med att följa golvleverantörens anvisningar. Läs mer om våra tips för olika rum och golv. Det går också bra att förlägga den i träbjälklag. Systemen är optimerade för att användas tillsammans och kan ge dig upp till besparing av energiförbrukningen, jämfört med ett helt oisolerat system.


Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Brett sortiment, kända varumärken. Skriv ett första omdöme.


Skivan är gjord av polystyrencellplast som gör den lätt, tålig och okänslig för vattenpåverkan. Dessa skivor reflekterar värmen uppåt och på så sätt hindrar värme från att gå till spillo nedåt eller åt sidorna. Skivans speciella struktur reflekterar värmen uppåt på ett extremt effektivt sätt. Kombinationen ger ett lättinstallerat golvvärmesystem för klinker- och naturstengolv.


Spårad isolerskiva av polystyrencellplast avsedd för golvvärmekabeln ovan. Energibesparing upp till Skivans speciella struktur reflekterar värmen uppåt på ett extremt effektivt sätt. I kitet ingår allt du behöver för installationen, inklusive vår nya termostat EB-Therm 500. Tillsammans med tillbehöret EB-Connect WiFi ges också möjligheten att styra golvvärmen via appen Ebeco Connect eller öppet API.


Cable boar Ebeco, m. Frostvakt Ebeco Control. Isolerskiva Ebeco Thermo Board.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...