onsdag 20 december 2017

Laddkabel typ 2 till typ 1

Laddkabel typ 2 till typ 1

Tausende von Menschen haben den Sale bereits genutzt! Vern Sie, Geld zu sparen? Bay ist für Sie da! W laddkabel som passar elbilar och laddhybrider med typuttag för laddning på laddboxar och laddstolpar med typ uttag.


Det finns två olika typer av laddkablar. Typ 2-kontakt är den mest flexibla varianten. Den stöder både likström och växelström, samt 1-fas och 3-fas.


Typ är konstruerad för den europeiska växelströmmen (TN-S) och har en laddningseffekt på upp till kW. Finns med Typ eller Typ kontakt. Enligt EU-standard är det alltid Typ på laddstationer och wallboxar. Vilket betyder att en bil som har Typ ska ha en kabel som benämns Typ till Typ 2. En bil som har Typ ska ha en kabel som betecknas Typ till Typ 2. Du måste välja kabel efter den effekt (kW) din bil kan ta emot.


Laddkabel typ 2 till typ 1

Denna Typ 2-laddkabel från Blaupunkt passar dig som på ett säkert sätt vill ladda din elbil och laddhybrid snabbt och säkert med hög effekt. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln den slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen. Mode 3-kabel för laddning i t. Reservkablage till laddbox - Typ , 16A, 3-fas, kW, 7. Kabeln kan hantera en laddningskapacitet på upp till kW, vilket säkerställer att laddningen sker säkert och i en snabb takt. För tillkoppling mot bilar med Typ - uttag och laddningseffekt upp till Kw. Temperatur och UV-hållbart material , produkten kan återvinnas som EE-avfall.


Ladekabel Type 2. Finde Ladekabel Typ-2! Vi erbjuder laddkablar Typ eller Typ kontakt beroende på vilken elbil man har. Den snabbast växande typen av laddstolpar i Sverige. DELTACO e-Charge laddkabel, typ till typ fas, 16A, 6KW, 3m - Svart. Kabellängd på respektive meter.


Temperatur- och UV-hållbart material, produkten skall återvinnas som EE-avfall. Detta är en kvalitets laddkabel från DEFA som är slitstark och utprövad för Nordiskt klimat. För anslutning till typ -bilar. Laddeffekt upp till 3. Typ - och CCS- kontakterna är som sagt standar men här nedan listar vi alla tillgängliga kontaktalternativ som kan förekomma i den ände av kabeln som ska kopplas till fordonet: För normalladdning. Typ , en enfaskontakt för max 32A som kommer från USA och används av bland annat asiatiska biltillverkare.


Preisvergleich App zum Download! Alltid snabba leveranser och fri frakt på allt. Här hittar du elbilsladdare , laddstationer och laddkablar till elbil.


Allt du behöver för att ladda din elbil hemma. Typ 2- och CCS- kontakterna är som sagt standar men här nedan listar vi alla tillgängliga kontaktalternativ som kan förekomma i den ände av kabeln som ska kopplas till fordonet: För normalladdning. Typ en enfaskontakt för max 32A som kommer från USA och används av bland annat asiatiska biltillverkare. Kostenloser Versand verfügbar.


GigaGünstig ist die beste Website, um Ladekabel Typ zu vergleichen. Jetzt n und sparen! Har du en liknande? En väldesignad laddkabel utöver det vanliga.


Laddkabel typ 2 till typ 1

Adapter: Typ till Typ 1. Vi uppmanar till att alltid använda oskadda kablar för att säkerställa funktion – att din bil fungerar. Dessutom är kabel och anslutningar en viktig del av en säker elanläggning. Förebyggande brandskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...