onsdag 13 december 2017

Navmotor cykel

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom sport och fritid. Hitta rätt produkt till rätt pris. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Enormt sortiment av cyklar.

Hos oss hittar du navmotorer till cyklar vagnar mc bil. Kan fästas både på framhjul och bakhjul, med olika verkningsgrad. Välj mellan 2 och 48V!


XXL:s märke Velo City med navmotorer kommer från Shengyi. Navmotorerna är som regel byggda för en kontinuerlig effekt på högst 2watt. Exempelvis Batavus anger 4watt som ”peak effekt”.


Navmotorhjul för cykel komplett med fälg, slang och däck.

Ekrar skall vara av samma grovlek som till vanliga cykelhjul. Batterier samt elektronikox säljes separat, se menyn Reservdelar. Navet är anpassat för att drivas med V. Observera att denna navmotor drivs med växelström. Vælg forhjuls motor hvis din cykel har fodbremse, så du kan bibeholde den. Fodbremsen fungerer ikke med baghjulsmotor.


Har du brug for mere effekt end 250W, eller en navmotor i 28” ? Det kan du købe her på siden, eller i de fleste cykelbutikker. Det är stor skillnad mellan en navmotor, som är vanligt på enklare elcyklar, och en mittmotor. Mittmotorn driver alltså bakhjulet via kedjan och cykelns vanliga växelsystem. Detta kan göra cykeln urstark när man växlar ned och pressar på med tramporna. Något som dock kan slita mer på kedja och kedjekransar.


På vanliga cyklar och mountainbikes är det möjligt att använda båda typer av motorer. Här är det också komplexiteten i växelsystemet och bromsarna som bestämmer huruvida motorn sätts i veven eller i navet i hjulet. Vi rekommenderar en vevmotor för mountainbikes och navmotor upp till 2watt till framhjulet på vanliga cyklar.


Om du har en el- cykel med volts batteri, navmotor och Higo kablar, kan du i många fall använda den här kontrollenhet om den gamla måste bytas ut - även om den nuvarande styrbox ser annorlunda ut.

En cykel med elassistans, som Transportmyndigheten kallar elcykeln, har trampor eller vevanordning och en elmotor som kopplas in när trycket på tramporna ökar, till exempel i uppförsbacke eller stark motvind. Som cykel nummer tre vill vi ta upp Scott E-scale 7Plus S. Scotts elcykel var testets bästa mountainbike, men också den dyraste. Scotts cykel är också testets lättaste och har riktigt lång räckvidd! Ska du ut och resa? Vi har tre butiker som tar hand om din webborder och levererar snabbt.


Cykellagret kan cyklar ! Välkommen till din cykelfackman på internet! Detta elcykel kit är komplett och innehåller alla de elektriska delar du skall använda för att bygga om din cykel till elcykel. Elcykel med 28-tums hjul, 8-vxl, stålram och hydrauliska skivbromsar. Reparationssats för Bafang FM G320.


V navmotor med skiv- och fälgbroms Med denna renoveringssats till din elcykel med Bafang FM G320. Obs:Denna sats passar till FM G320. V motor med V-broms och skivbroms, men inte för rullbromsversionen.


Ta cykeln istället för bilen - miljövänligt, hälsosamt och ekonomiskt. Stark 2W navmotor och löstagbart V-batteri integrerat i pakethållaren. Ta hjälp av motorn vid backar och motvind.


Ombyggnadskit, eller el-cykelkit som det även kallas, består av komponenter som används för att bygga om en vanlig cykel till eldrift. Vilket kit ska jag välja?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...