måndag 22 januari 2018

Apple iphone laddare

Stort utbud av laddare till alla iPh modeller. Beställ online redan idag. Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag!


Vi erbjuder ett brett utbud av Apple-produkter. Här hittar du de senaste nyheterna. I priserna ingår momsen ( ). Leveranskostnader ingår dock inte, om inte annat anges. Momssatsen för produkter som betecknas som tjänster enligt EU:s momslagstiftning är , vilket motsvarar momssatsen i det land eller den region där Apple Distribution International Ltd. Men det går även självklart bra att köpa en ny komplett mobilladdare där båda delar ingår.


Se hela listan på teknikdelar. I stället ingår fortfarande Apples strömadapter på 1A i strömstyrka och med en effekt på 5W. Tyvärr är utbudet på laddare med USB-PD väldigt begränsat då Apples USB-C-strömadapter utgör majoriteten av laddare.


Men häng inte läpp för det. Det går även bra att ladda sin mobil lite snabbare än vanligt genom att. Att ladda sin mobil snabbt och effektivt med dagens nya teknik i all ära.


Inte bara när du har mobilen under uppsikt i soffan, utan även när du ligger och sover. Kort och gott betyder detta att produkten har klarat säkerhetstester hos Apple och därför utrustats med ett chip inuti kabeln som talar om för din enhet att den uppfyller kraven. Håll utkik efter CE-märkning och MFi-logga om du vill känna dig helt säker.


Alla senare modeller har följaktligen också denna kontakt. Rätt bildskärm för rätt ändamål. Dags för ny bärbar dator?


Vilken Apple laddare du ska välja beror helt på vad det är du vill ladda. Med Apple W USB-C-strömadaptern kan du snabbt och effektivt ladda din enhet hemma, på kontoret eller på resan. Apple USB-strömadapter W USB- laddare för mobilen och surfplattan.


Apple iphone laddare

Med MagSafe- laddaren går det lätt och smidigt att ladda trådlöst. Dessa laddare är tillgängliga i Apple Online Store och i Apple Store-butiker. Brett utbud av mobilladdare. Fri frakt fr 399kr.


Då behöver du flera. En Apple laddare är alltid bra att ha flera av som extra laddare på landet eller kontoret, eller som ersättare när du råkat slarva bort din vanliga laddare. Med tiden kan en laddare slitas, och då är det bra att ha en. Här finner du ett brett sortiment av. På språng, i bilen, på semester eller helt enkelt hemma.


Apple iphone laddare

Mer finns att läsa i Apples egna supportdokument. Med våra billaddare kan du snabbt förse din iphon med batteri under bilresan. Svaret är en Lightning-laddare. Alla vi har upplevt frustrationen av att inte ha en mobilladdare när batteriet börjar närma sig noll.


En laddarkabel följer emellertid me men numera är det lightning i ena änden och usb-c i den andra. Ladda din mobil utan krångel med kablar. Kom ihåg att kontrollera att din mobil har stöd för trådlös laddning.


Apple iphone laddare

Enligt myndigheterna i São Paulo är en laddare att betrakta som en nödvändig produkt för att kunna använda sig av en mobiltelefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...