torsdag 25 januari 2018

Elektrisk kylbox jula

Se vårt urval av Biltillbehör. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tänk på att en kylbox även kan hålla värme! Perfekt box att förvara mat och snacks i under semestertrippen eller den längre bilresan. Kyler ner till °C under omgivande temperatur!


Brett användningsområde. Kylbox som drivs via bilens V-uttag. Ett perfekt sätt att förvara mat och snacks på under semestertrippen eller den längre bilresan, men även för att hålla matvaror kylda efter du handlat.


Rymmer liter och kyler ner till °C under omgivande temperatur! Klarar stående liters flaskor. Klassisk kylbox med rejält handtag. En kylbox är en nödvändighet vid varje utflykt!


Vare sig det är en picknick i parken eller en dag på stranden så håller denna klassiska kylbox din dryck kyld och maten fräsch. En bra elektrisk kylbox behöver både kyla ned snabbt och ha bra isolation för att hålla maten kall under bilresan när det är riktigt varmt ute. Två boxar sticker ut som bättre än övriga på detta.


I testet har vi undersökt hur mycket temperaturen i boxen sjunkit efter en respektive fyra timmar. Stekande sol och ljumma havsvindar gör sig bäst tillsammans med fräsch mat och iskall dryck. Vi har testat elektriska kylboxar i olika prisklasser. En hård väska, en kylbox , skyddar innehållet extra bra även mot stötar.


Den ser till att melonen, jordgubbarna och skålen med pastasallad ser lika fina ut när du tar fram dem som när du packade ner dem. En lite mjukare kylväska skyddar också maten men passar ännu bättre till sånt som inte är så känsligt mot stötar. Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Vissa boxar har inbyggd batterivakt som slår av kylboxen om batteriet börjar laddas ur. Ta med en kylbox i bilen, båten eller husvagnen. En toppmodern elektrisk kylbox som rekommenderas till husvagnscamparen med en rejäl plånbok.


Locket går att ta av helt för att få en tydlig insyn ner i boxen. Vi ser denna som årets lyxmodell, med alla dessa funktioner är det svårt att inte göra det. Ett givet köp för den produktmedvetna!


Drivs med tillhörande sladd på V med kontakt är avsedd för cigarettuttaget i bilen. Elektrisk kylbox som rymmer liter. Håller matvarorna kylda under resan. När den inte är inkopplad fungerar den som en vanlig kylbox. Tillverkad i polypropylen.


Elektrisk kylbox jula

Nu har jag i alla fall köpt en billig 12v liters kylbox på Jula för 348kr #128578;. En bra kylväska bör hålla samma temperatur som ett kylskåp, alltså max plusgrader. Dometic och Jula lyckas komma ned i efter fyra. Resan blir garanterat lättare om alla i bilen är mätta och belåtna.


Vår kylbox från Carwise rymmer liter och kyler ner grader i förhållande till omgivande temperatur. Delbetala i upp till månader. Köp Termoelektrisk kylbox Ezetil ESC hos Byggmax. Välj elektriska kylboxar efter omgivningstemperatur.


Om du vill kunna hålla din glass fryst i extrem värme, behöver du köpa en kylbox med kompressor. Om du letar efter elektriska kylboxar för användning i kallare klimat, bör en termoelektrisk kylbox som kyla på upp till 20°C under din omgivningstemperatur vara tillräckligt. Kylkapacitet: Max 11–°C under omgivningstemperatur. V DC-adapter och 2V-spänningskabel medföljer.


Med avtagbar avskiljare. Perfekt när du vill att mat och dryck ska räcka till många. Fyll kylboxen med is och använd som dryckeskyl.


Hitta bästa pris på 7produkter från Dometic, Andersson, Mobicool och fler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...