måndag 29 januari 2018

Kryssdrag i cable

Video och instruktioner för övningen kryssdrag i cable -crossover, en medelsvår styrketräningsövning för bröst. Kryssdrag i cable -crossover. Förberedande: Fäst kabelhandtagen i det nedre fästet. Fatta handtagen och ställ dig i mitten av viktmagasinen något framför magasinen.


Utförande: Ställ dig med ena foten framför den andra för att skapa stabilitet och lyft sedan armarna framåt och inåt genom att jobba med brösten. Ha något böjda armar under rörelsen.

Här finns allt från prisvärda kryssdrag med fria vikter, kompakta modeller som tar minimalt med yta till de större kommersiella kryssdragen. Med Body Solid´s fina kvalitet och prisvärdhet. Träna hela kroppen med detta gymredskap som med sin breda och höga ram tillåter stora rörelser. Justerbar trissa i höjdled vilket gör det möjligt att träna mångsidigt.


Kullagrade nylonhjul av hög kvalitet, som rör sig fritt i 1grader. Viktmagasin 2xKg. Passar studiomarknaden. Maskinen håller hög kvalité och passar för professionellt bruk.

Ställbara handtag i höjd för att kunna variera träningen och ge bra och skön träning på olika nivåer. Chins-grepp och många träningsmöjligheter för överkropp och armar. Den är populär eftersom du kan träna i princip hela kroppen med den här maskinen.


Fokus när du tränar med en cable cross är främst att bygga muskelstyrka, men eftersom du troligtvis kommer att få en hög puls under träningspasset är det också möjligt att förbättra konditionen. GYMLECO kryssdrag är utrustat på höjden med inställbara trissor för bättre träningsmöjligheter. De lågt placerade viktmagasinen ger ett mycket större rörelseomfång så att t. Nedan finner du vårt utbud av cablecross för varierande styrketräning med dubbla dragstationer, även kallad kryssdragmaskin. Cable crossover kryssdrag.


Med denna träningsmaskin kan du effektivt träna hela kroppen och utföra mer än 1olika övningar där enbart fantasin sätter gränserna. Vi erbjuder träningsutrustning och service av högsta kvalitet, innovativa digitala lösningar och en stark kompetens. Gorilla Sports Smith maskin cable cross kryssdrag Multi PRO den absolut ultimata Smith maskin i högsta kvalitet!


Med en cable -cross kan du träna i princip hela kroppen och tillbehören och redskapen är många. Hos oss hittar du ett stort urval av kryssdrag där vissa är gjorda för att ta lite plats medan andra lämpar sig för stora ytor. Finns alltid hos GymPartner Sweden.


Räcket har en obehandlad stång för att ge bästa grepp. Sitter perfekt utan att störa eller att vara i vägen. Det som främst utmärker detta multigym mot billigare varianter är att det är utrustat med två ställbara kabelarmar.

På detta sätt får man in en ännu större variation av övningar. KABELFLYES NERIFRÅN. Kabelflyes nerifrån är en skön övning där bröstmusklerna får arbeta med belastning i ett stort rörelseomfång.


Kabelflyes (eng. cable flyes) nerifrån, eller kabelflyes underifrån som det också kallas, är en isolationsövning för bröstmusklerna där dragriktningen gör att du lägger lite extra fokus på övre delen av pectoralis major. Designad och tillverkad av Gymleco. Stativet har svart lackering och svart viktmagasin med 75kg på vardera sida.


Teknisk specifikation. Nackdelen med att utföra kabelflyes i kryssdrag är att du inte har något stöd för ryggen vilket begränsar vikten något och samtidigt kan göra det svårare att isolera bröstmusklerna. Säll dig i en cable cross och anpassa så vardera trissa är placerad högt upp på respektive kabelmaskin. Denna maskin har tre kabelstationer i en och ger dig möjlighet att träna justerbar cable cross, hög, låg och allt där emellan, sittande kabelövningar i mittenstationennbsp;och chins i chinsstången.


Träna cable cross, axelövninar, chins, ben spark och mycket mer. Styrkemaskin Gymleco Ryggdrag - Styrkemaskin 42.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...