tisdag 27 februari 2018

Använda krysslaser

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Många krysslasrar brukar anges vara självnivellerande, vilket innebär att de har inbyggda gyros som själv hittar horisontella och vertikala lägen. Bosch Quigo är en praktisk, självnivellerande krysslaser från Bosch, en krysslaser som ger GDS:aren möjlighet att förverkliga sina kreativa idéer.


Jag tycker mig använda krysset till allt möjligt som jag vill montera på en linje på någon bestämd höjd. Ofta ställer jag lodräta linjen där jag vill ha en infästning och sedan mäter jag från vågrät linje utmed lodrät linje. En stor fördel med att använda en laser är att du har bägge händerna fria att arbeta med.


Använda krysslaser

Så om tavlorna ska sitta i linje, hyllorna ska hänga rakt, tapetvåderna ska vara lodräta, eller kökssockeln ska vara helt vågrät, har det aldrig varit roligare eller enklare än det är nu. Du ställer bara upp krysslasern och startar den, så kastas en vågrät och en lodrät laserlinje upp på väggen samtidigt. Skiljer säkert mellan olika exemplar. Den uppfyller säkert svensk byggstandard men jag vill ha det helt rakt så jag litar inte på den utan använder dessutom vattenpass som jag även mäter med passet vänt åt både höger och vänster för att få bort fel från vattenpasset. Den nya Elma Laser xlinjelaser, använder den nyaste teknologin med grönt laserljus, för extra tydlig uppmärkning.


Våra ögon är upp till gånger mer känsliga i det gröna området, i förhållande till klassiska röda linjelasrar, vilket ökar linjernas synlighet dramatiskt, både inomhus och utomhus. Denna självnivellerande krysslaser ersätter ansträngande arbete med vattenpass – istället får du en 1procent rak horisontell och vertikal laserlinje. Lätt att använda Korslasern är självnivellerande, vilket betyder att den fastställer och jämnar ut höjdskillnader på egen hand. Kompakt och enkel Quigo är kompakt i sin utformning och lätt att använda - dra bara upp skyddsluckan och krysset projekteras på väggen.


En krysslaser använder du när du vill ha både vertikala och horisontala linjer projicerade. Den ger fantastisk precision samtidigt som du har händerna fria till själva jobbet. Om du behöver utöka räckvidden på ditt laserpass, titta närmare på våra laserdetektorer. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Jag använde min krysslaser igår till att borra hål i gipsskiva för eldosa på rätt ställe. Tog bort gipsskivan och borrade hålet med dosfräs.


Använda krysslaser

Jättesmidigt om man inte har en hålfinnare för eldosor. Smidig krysslaser som används för att skapa en vertikal och horisontell linje på vägg. Perfekt till tapetsering, kakling och väggmontage. Lättanvänd med automatisk nivellering (självbalansering) inom ±5° grader, lutar enheten mer än så varnar enheten med ett alarm.


I den här guiden reder vi ut vad som skiljer dem åt och vilket verktyg du ska använda när. Det allra första att fundera över inför ditt inköp av en krysslaser är dina individuella förutsättningar, dina behov och planer. Detta kan involvera hur regelbundet du kommer använda verktyget, vilken typ av budget du har tillgänglig, vilken typ av arbeten du kommer utföra med hjälp av krysslasern, och vart.


Använda krysslaser

Denna krysslaser har ett integrerat litiumjonbatteri som enkelt laddas via den inbyggda micro USB-porten. Den gröna laserteknologin syns extra bra. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Krysslaser Cocraft HL10-ST. Den projicerar exakta horisontella, vertikala eller t. H3x3krysslaser Kompakt laser med en horisontell linje och två vertikala 360° linjer, där toleransen är endast 0. De vertikala linjerna skapar en 90° vinkel samtidigt som de bildar ett kryss på golv, tak och väggar. H360G är en grön krysslaser som når upp till m horisontalt och vertikalt.


Den vertikala linjen skapar en 90° vinkel tillsammans med den horisontella 360° linjen. Laserpendeln kan låsas och enkelt finjusteras i valfri vinkel, horisontalt eller vertikalt. Grön laser har upp till fyra gånger bättre synlighet än röd laser och ger exakt och snabb avläsning. Kan användas med Li-Ion.


Stanley cubix är en krysslaser som projicerar en horisontell och en vertikal linje för att skapa en krysslinje. Den kan även vändas på rygg för att projicera vid takmontage. Den har en räckvidd på 12m. IPklassad för att klara damm.


Använda krysslaser

Ta reda på skillnaden mellan grön och röd laser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...