fredag 16 februari 2018

Gardena droppslang 15 m

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Gratis att använda! Den är vattenbesparande och fungerar bra med lågt vattentryck då den svettas ut vattnet. Därav även kallad svettslang.


Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Den är klar att kopplas ihop med alla Original GARDENA System-kopplingar och med en ventil för justering av flödeshastighet och tryck. Fuktslangen är meter lång och kan enkelt förlängas upp till maximalt meter. Du kan även köpa slangen på.


Avstånd mellan munstycken cm. För vattenbesparande bevattning av rader. Fuktslang passar särskilt väl för vattenbesparande bevattning av rader med plantor, eftersom den fungerar även med lågt tryck! Den grönfärgade vattenspridarslangen har en fast längd på m ,. GARDENA Vattenspridarslang ger en optimal fin dimma för rabatter, kanter och smala ytor.


Gardena droppslang 15 m

Den levereras med alla GARDENA Systemkopplingar som krävs så det enda du behöver göra är att ansluta den till en vattenkälla. Den orangefärgade vattenspridarslangen har en fast längd på m , men kan enkelt förlängas via vanliga kopplingar upp till 2m. Den kan även förkortas - skär av.


GARDENA har allt du behöver för att vattna i trädgården. Utforska vårt stora sortiment med produkter, från trädgårdsslangar till semesterbevattningssystem. Fuktslang – ett vattenbesparande system för dina rabatter och buskage!


Gardena droppslang 15 m

Med en fuktslang, eller droppslang som det också kallas, kan du hålla dina växter bevattnade utan att själv behöva trampa runt i trädgården och rabatten. Erbjuder hemleverans. Droppslang till bevattning m. Fullständig produktbeskrivning Tillbehör. Du slipper att vattna manuellt i rabatter eller odlingsland och kan samtidigt spara in på vatten! Med en fuktslang , eller droppslang som det också kallas, kan du hålla dina växter bevattnade utan att själv behöva trampa runt i trädgården och rabatten.


Köp droppslang tryggt och bekvämt. Välkommen med din beställning! Se aktuella kampanjrabatter här! Vi är med dig – hela vägen. Handla hos Bygghemma.


Aktuelle Preise für Produkte vergleichen! Du har sett alla produkter. Heute bestellen, versandkostenfrei. Klassisk trädgårdsslang som är formstabil, tryckfast och har års garanti.


Två snabbkopplingar ingår. Tack vare minskad avdunstning kan du spara upp till vatten. Kan placeras på eller under jor rekommenderat djup -cm. Fungerar även vid lågt vattentryck. Kan seriekopplas, snabbkoppling ingår.


Gardena droppslang 15 m

Höhle der Löwen Schlanke Pillen Zum Abnehmen:Größe XXL bis M in einem Monat! Langfristige Abnehmen verbrennt Fett, während Sie schlafen, überraschen Sie alle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...