torsdag 1 februari 2018

Iphone 6 laddare

Bättre för världen, och plånboken. Alla våra produkter är genomgångna och noggrant testade på komponentnivå av våra tekniker. Vi är Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter. Hos oss hittar du de senaste nyheterna från Apple till ett mycket bra pris. En extraladdare är verkligen en räddare i nöden!


MagSafe Duo- laddare Nyhet.

Det bästa är om man alltid har en laddare tillgänglig, men det behöver inte vara samma laddare. Brett utbud av mobilladdare. Fri frakt fr 399kr. Lightning-motsvarigheten, är också kompatibel med äldre modeller av iPad och iPod. Men det går även självklart bra att köpa en ny komplett mobilladdare där båda delar ingår.


Se hela listan på teknikdelar. I stället ingår fortfarande Apples strömadapter på 1A i strömstyrka och med en effekt på 5W. Tyvärr är utbudet på laddare med USB-PD väldigt begränsat då Apples USB-C-strömadapter utgör majoriteten av laddare.


Men häng inte läpp för det.

Det går även bra att ladda sin mobil lite snabbare än vanligt genom att. Att ladda sin mobil snabbt och effektivt med dagens nya teknik i all ära. Inte bara när du har mobilen under uppsikt i soffan, utan även när du ligger och sover.


Kort och gott betyder detta att produkten har klarat säkerhetstester hos Apple och därför utrustats med ett chip inuti kabeln som talar om för din enhet att den uppfyller kraven. Håll utkik efter CE-märkning och MFi-logga om du vill känna dig helt säker. Köp billiga och praktiska Apple laddare till dina Apple enheter. Nya produkter dagligen och billig frakt. Problemet är snabbt och billigt åtgärdat när du handlar online på Nordicbox!


Vi erbjuder ett brett sortiment av de senaste, mest praktiska tillbehören för din mobiltelefon direkt på nätet. Här finner du ett brett sortiment av laddningskablar och. Tillbehören är noga utvalda och testade för att klara vardagens påfrestningar och skyddar din telefon från stötar och fall. Här hittar du laddaren till din mobiltelefon eller annan mobil enhet - billaddare, trådlösa laddare eller USB- laddare. Allt från grafikkort till barebone.


Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Vi har både MFi-godkända och billiga alternativ. Ladda och synkronisera. Trasselfri tygklädd kabel.

Guldpläterad USB-kontakt. Ej originaltillbehör. Att ha laddkablar i olika längder tillhands är både smart och praktiskt. Svaret är en Lightning-laddare. Alltid till marknadens bästa priser.


Välkommen in till oss på Dollarstore! Böjningstestet av kabeln utfördes av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut. Testparametrar: Spänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...