tisdag 13 februari 2018

Klimatbyrån överluftsdon

Klimatbyrån överluftsdon

BESKRIVNING, FUNKTION. DA är ett ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage på regelvägg. Produkt och fästram förekommer i en storlek. Håltagningsmåttet avgör donets prestanda, Ø10 Ø1eller Ø1mm. Miljöanpassad isolering med förbättrade dämpningsegenskaper.


Klimatbyrån överluftsdon

LR är ett cirkulärt ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage i regelvägg. Ny stilren och diskret diskret design med lågt byggdjup. Klimatbyrån levererar produkter för ventilation och inneklimat. Idag omfattar vårt sortiment bl a luftdon, kylbafflar, spjäll, mätenheter, ljuddämpare, VAV-lösningar och ventilationslösningar i textil.


Utöver konventionella lösningar för inneklimat erbjuder vi även lösningar för luftbefuktning från italienska CAREL, världsledande inom. E5O 1Överluftsdon. Cirkulärt rutmönstrat frånluftsdon eller överluftsdon för de flesta typer av lokaler. Raster aluminium och ram av förzinkad plåt.


Artikelinformation. LS är ett rektangulärt ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage i regelvägg. Logga in för att se prisuppgifter.


LR har under många år varit en trogen kundfavorit och har nu fått en rejäl genomarbetning. Ett stilrent utseende möjliggör diskret integration i innemiljön vilket uppskattas av många arkitekter. Optimerad prestanda ger högre flöde och reduktion.


Klimatbyrån överluftsdon

Galler av tunna aluminiumlameller för lågt tryckfall och liten egenljudalstring. Levereras som standard utan skruvhål i. Rektangulärt rutmönstrat frånlufts- alt. Lägg till i Jämför.


KLIMATBYRÅNS typ ÖLSA XX - X Donstorlek 3 5 Ram R Exempel: ÖLSA55-R 06. Resultatet är ett heltäckande sortiment av VAV-produkter samt produkter för laboratorier och renrum med kompletta luft- och vattenburna system för behovsanpassad rumsreglering av ventilation, värme, kyla och belysning. Lätt skärmande överluftsdon för vägg- eller dörrmontage MFA Universalgaller för montage i golv, vägg eller fönsterkarm UFA Universalgaller för montage.


Klimatbyrån överluftsdon

FläktGroup har fokus på kostnadseffektiva lösningar inom ventilation. Där våra fokusområden är luftbehandling, luftfiltrering, kanalsystem, luftspridning, luftkonditionering och värme. Ljuddämpande överluftsdon.


Deplacerande don Låghastighetsdon med maximal komfort vid korta avstånd. Jetspridare Ställbara strålluftdon för stora. Inga produkter ännu! Ring oss gärna om ni är intresserad av en produkt i denna kategori.


Vid intaget hörs ett väsande luftfljud från fläkt och galler, störande nog att jag sänker fläkten om man skall titta på TV eller liknande. Ahlsell - ÖVERLUFTSDON ÖDA 4INKL. Länk till Kylbaffel PremiAir Länk till Kylbaffel OptimAir. Lågpänningsprodukter och - system. Vi erbjuder ett komplett utbud av.


Vårt breda utbud av rumsprodukter gör det enkelt att hitta den perfekta lösningen för varje typ av lokal. På så vis säkrar vi ett gott inomhusklimat, med rätt mängd frisk luft och rätt temperatur, utan störande ljud och kalldrag. I luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av överluftsventiler av olika typer och storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...