onsdag 21 mars 2018

Avet havsfiskerullar

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Daiwa Tanacom är en havsfiskerulle som drivs av el och som är avsedd för djuphavsfiske så man slipper veva in all lina hela varje gång man vill få upp sitt bete. Den har även en programmerbar jiggfunktion. Utöver detta har rullen en maxbroms på hela 20kg och en linkapacitet som tar imponerande 7meter med 70mm lina.


En havsfiskerulle till lite ordinärt fiske, t ex vrakfiske på västkusten och Norgefiske, bör rymma ca 3meter mm flätlina. Den får gärna ha ett räkneverk, vilket underlättar när du fiskar efter pelagiska arter. En havsfiskerulle är egentligen en rulle med extra allt, det krävs en rigid design och materialval utöver det vanliga för att få fram en rulle som klarar de hårda miljöer som dessa brukas i. Köp havsfiskerullar och annan fiskeutrustning online hos Active Outfit. Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans.


För att kunna dra upp ett riktigt monster från djupet behövs en ordentlig havsfiskerulle. Välj mellan haspel och spinn men glöm inte köpa ordentligt med lina till. Lite basic kan man säga att till det vanliga fisket med lätta beten (1-40g) fungerar det bäst med haspelrullar och till det lite tyngre fisket fungerar multirullar bäst.


Inkapslade fiskerullar kan också vara ett bra alternativ om du inte fiskat så mycket eller till barn. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar. Välj bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black Thunder, mfl.


Tänk på att en havsfiskerulle måste tåla tuffa tag. Speciellt om du fiskar stor fisk i Nordnorge. Där tar du ofta många stora fiskar som hälleflundror, sej och stor torsk. De ser ganske like ut, men har litt forskjellige funksjoner.


I denne videoen gir Bjørn André deg litt råd om hva som utgjør de største forskjellene på disse snellene. Vi är 20st anställda som utmanar våra konkurrenter genom att leverera fantastisk och kompetent service till våra kunder. Hitta rätt produkt till rätt pris. CWC meddelar att de kommer med en ny havsfiskerulle från BFT.


Modellen heter Black Thunder. Vet inte riktigt förhållandet mellan BFT och Avet som de ju också säljer. Likheten mellan Avet rullarna och den nya BFT Black Thunder är ju slående.


Shimano havsfiskerullar. Det finns många att välja påmarknaden. Men det finns också fall där brytningsindex ändrar sig. Snells_lagCachadLiknandeBrytningsindex för det andra mediet är högre än brytningsindex för det.


För er som inte känner till Avet så är det en. Havsfiskerulle accurate bx-400xn vänstervevad från alla köp sälj marknader i Sverige. Explore the PENN product line of tough and tested fishing tackle that will serve ably in your pursuit of monster fish.


Learn more about saltwater fishing and the anglers making waves offshore, inshore, and beyond. Search in titles only Search in Rullar only.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...