torsdag 1 mars 2018

Batteripoolen

Upp till lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag. En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri. Batterier till din mobiltelefon.


Stort utbud av verktygsladdare.

Fri frakt på alla våra produkter. Volt kan jämföras med vattnets tryck i slangen och ampere med mängden vatten som passerar. Amperetimmar (Ah) är alltså mängden vatten som passerar i slangen per timme. Se hela listan på butik.


Ett laddat batteri fungerar bäst och håller längst. Vid 17Vär batteriet nästan helt urladdat och i kritiskt behov av laddning. Räkna ihop total förbrukning på dina apparater och dela det med anläggningens volt (vanligtvis 12V) för att få ut förbrukningen i Amp. Dimensionera gärna din batteribank med minst det dubbla av din maximala dygnsförbrukning för att erhålla en så bra batterilivslängd som möjligt.


Volt Volt anger batteriets spänning.

De flesta Lastbilar har 24V:s system. V är vanligast på dagens fordon. När man ansluter en last till batteriet får man ett visst spänningsfall på grund av den interna resistansen i batteriet. Men vad man i verkligheten läser ut är hur mycket ström över viss tid man kan ta ut. RC (Reserv Capacity) RC anger hur många minuter batteriet klarar av att lämna 25A.


CCA Detta anger köldstartseffekten enligt lite olika standarder. Kontrollera med jämna mellanrum att batteriet sitter stadigt i sin hållare. Det är dessa tal som är mest intres-sant. För en säkrare start, längre livslängd och ökad effekt, håll batteriet torrt och rent från smuts. Laddningstillståndet i batteriet bör kontrolleras då och då med syramätare eller testinstrument.


V för ett 12-voltsbatteri måste batteriet laddas. Skiljer densiteten sig i cellerna mer än fyra delstreck på syramätaren är batteriet slut och måste bytas. Se till att ditt nya batteri har rätt kapacitet (Ah) i förhållande till ditt behov.


Livslängden minskar på batteriet om du ö. Vi fungerar som deras sälj-, marknads- och logistikfunktion på den svenska marknaden. Billiga batterier i alla dess former och även batteriladdare. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. I vår webshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare.


Hos oss möter du engagerade medarbetare som alltid strävar efter att ge dig bästa möjliga batterilösning.

Vårt långsiktiga och nära samarbete med tillverkarna innebär att vi kontinuerligt. Representerat företag visas med. För att vissa komponenter är viktigare än andra.


Köp Regulator, MPPT, TRIRON-SERIEN, olika varianter från oss på Marinaman. Vi representerar flera av världens ledande tillverkare inom både start- och industribatterier med tillbehör. Vi har verktygsbatterier till bl. Welcome to FindInfoOnline.


I det nya bolaget samlar vi all vår spetskompetens inom batterier och i samverkan med våra tillverkare erbjuder vi en unik produktbredd och kompetens. Alla priser är inklusive moms. Med reservation för skrivfel, produktförändringar och slutförsäljning.


Adapter set för att standard batterikabelskor skall passa på mindre batteripoler. Sök efter: Senaste inläggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...