tisdag 20 mars 2018

Calix kabel

Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. VVS-delar från oss. Till detta bassystem kan du ansluta motorvärmare, eluttag i kupén, batteriladdare och tankvärmare.


Utrustade med marin tätning. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser!

Biltemas anslutningskabel är tillverkad av oljebeständig RDO kabel. Kabeln klarar temperaturer ner till -grader. Kontrollera med jämna mellanrum jordförbindelsen hela vägen från det jordade uttaget till bilens kaross, kupéuttag och motorvärmare. Anslutningskabeln ansluts mellan bilens apparatintag och eluttaget. Handla snabbt och lätt via vår välsorterade e-handel.


Konkurrenskraftiga priser med hög kvalité. Grundsats för montering av motorvärmare, ska kupévärmare användas måste grenkabelsats köpas till. Klicken Sie das Bild an um alle Modelle zu sehen.

Mjuk och följsam även vid låga temperaturer. Utbud kan variera mellan stationer, kontakta din närmaste station för tillgänglighet. När kabeln är ansluten till ett 230V-uttag lyser kontakten och hjälper dig att hitta anslutningen på bilen i mörker. Lyser kontakten betyder det även att vägguttaget fungerar och levererar ström till bilens motorvärmarsystem. Motorvärmare till Volvo med snabbaste leveransen!


Stort utbud av tillbehör och styling till Volvo. Välj den längd som passar din bil. Köp till safetylock för en garanterat säker anslutning. Adapter längd 80mm.


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Alltid snabba leveranser! Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Calix , hela 5m långa.


Förgrening in i kupén till uttag för kupévärmare med stickkontakt. På anlutningskontaktens lock (oftast monterad i bilens front) kan du se vilket system du har. För montering på kabel till Kupévärmare.


En m motorvärmarkabel som är tillverkad för att klara tuffa miljöer.

Kabeln är mjuk och följsam till så låga temperaturer som -50°C. Antal: Lägg i kundvagn. Till exempel är ytterhöljet till anslutningssladden tillverkad av en gummiblandning speciellt framtagen för att vara böjlig i kyla och tåla år av användning.


Biltema säkert blå, men jag vet inte då jag aldrig sett dom. Skall du skaffa nytt kan det vara ide att kolla på sortimentet av tillbehör och produkter. De har inte samma funktioner och möjligheter till 1. Denna kabel passar även de flesta orginalmonterade motorvärmarna från Volvo och Renault.


Modernum motorvärmarkabel är tillverkad för att klara tuffa miljöer. Förpackningsstorlekar: 20. Skickar i hela landet. Sålänge annonsen finns kvar, har jag kablar att sälja. Kablarna är hela och dess funktion kontrollerad.


Priserna är inklusive frakt. LED-belysning CA-2. Sveriges bredaste sortiment av släpvagnar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Hos oss hittar du gott om modeller från ett flertal leverantörer i kategorierna släpvagnar, bilsläp, EU-släp, skåpsläp, maskinsläp, båttrailer, båtvagn, båtupptagningsvagn, skotersläp och specialsläp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...