onsdag 14 mars 2018

Elektrisk oljepump

Stort lager med snabb leverans. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hällt för mycket olja i motorn.

Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Piusi viscomat oljepump 400V. Vid frågor, kontakta oss. Antal: Styck Lägg till i önskelista Köp. Elektrisk oljepump.


Alltid snabba leveranser! Tilton elektrisk oljepump för växellådor och diffretialer. NPT gänga in och ut.

Det är ett smörjmedel för den, som bestämmer dens livslängd och effektiv drift. Delbetala i upp till månader. Användningsområden. Byt lätt och snabbt olja eller dieselbränsle med hjälp av oljesugpumpen.


Med rätt delar som hjälper till att pumpa oljan kommer din bilmotor att fungera bättre. Har du några frågor Vår kundtjänst är alltid öppen. Webben, kolla till exempel Hansen Racing. Oljepumpar och delar till dessa finns här!


Kvalitets pump som drivs med bara Volt från till exempel ett bilbatteri för pumpning av oljor och andra vätskor förutom brännbara. Förpackningsstorlek: st. Inställbar bypass förinställd på bar. Självsugande, tystgående kugghjulsoljepump i aluminium för olja upp till SAE 90.


Levereras med meter el-kabel samt stickkontakt. OLJEPUMP VISCOMAT Endast pump-motor. Pumpen är lämplig att pumpa smörj- och hydrauloljor. Den klarar att pumpa vissa oljor ned till -grader.


Skyddsklass IP 5 ställbar överströmningsventil.

Lämplig för att pumpa tjockare oljor. Ställbar överströmningsventil. Viscomat är ett komplett pumppaket med pump, motor, meter tryckslang och pumphandtag. Hej, vi är killar som ska bygga en turbo på en cross.


Vi har löst nästan alla problem men har framförallt ett kvar. Vi behöver oljesmörjning till turbon. Motorn stödjer inte detta pga takt. Om det är någon som har ett förslag vart man kan köpa en oljepump eller om någon vet om det finns något som har en sådan pump.


Hitta rätt del PIERBURG 7. Jättestort urval leverans inom timmar! Automotive pumpen en avgörande komponent som finns i alla typer av fordon, men framsteg inom fordonstekniken har fortsatt att påverka dess utformning. Mycket prisvärd oljepump. Kan även användas som vattenpump eller dieselpump. Andvänd alltid ett förfilter till denna pump.


Minskar hastigheten, pumpen kan leverera vätskan som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...