onsdag 21 mars 2018

Gasvarnare narkosgas

Gasvarnare narkosgas

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Om du använder gasol i din husvagn, husbil eller båt, kan du även ha nytta av en gasvarnare och kolmonoxidvarnare. Dennagasvarnare är lämplig att installera i bostaden, husvagnen eller båten. Detekterar och larmar snabbt vid läckage av flaskgas, LPG-gas, LNG-gas och naturgas.


Den larmar inte vid så kallad narkosgas. Installationen är enkel och marmet har även en självtestfunktion. Medföljande tillbehör. Narkosvarnaren passar till husvagnar, båtar, lastbilar, husbilar, hotellrum och ger ett effektivt skydd mot inbrott där tjuvarna använder sig av narkosgas. GASVARNARE GLA-XL BATTERIDRIVEN.


Perfekt för användning i stuga, hem, husvagn och båt. Inga sladdar, installation, laddning eller batteribyte behövs. Batteriets livstid är upp till år. Strömförbrukning standby: 1mA. Färkoder LED larBlått blinkar = kalibrering, Blått fast sken= OK, Rött = Alarm samt att siren ljuder.


Gasvarnare narkosgas

Dessa kallas ofta för narkoslarm och är ett skydd för dig som övernattar i husvagnar, husbilar, lastbilar och båtar. Det finns även speciella gasvarnare som varnar för narkosgas. Kolmonoxidvarnare – varnar vid brand och rök.


Gaslarm som detekterar och larmar snabbt vid läckage av gasol, LPG-gas (propan, butan och annan gastyp) såväl som LNG-gas, stadsgas samt naturgas. När jag köpte husbilen satt där både narkos- och gasollarm (Clas Olssons) men de var felplacerade enl min mening, så jag flyttade dem. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Styr eluttag, lampor etc.


Ta det säkra före det osäkra! Här har vi samlat produkter som kan förhindra en katastrof och öka tryggheten på semestern! Brandvarnare, gaslarm, gasollarm, brandsläckare, narkoslarm, fallskyd lastnät och inbrottslarm m. Handla online till bra priser med snabb leverans. Larmar ej vid så kallad narkosgas.


För installation i husvagnar, husbilar,. Gaslarmet upptäcker gasol, LPG-gas (propan, butan och annan gastyp) såväl som LNG-gas, stadsgas samt naturgas. Den detekterar dock inte s. Vid detektering ljuder en kraftig larmsignal på dB. Sensor av typen het tråd. Sensorn är av typen het tråd och kännetecknas av lång livsläng hög känslighet, pålitlighet och stabilitet.


Köp Gaslarm online på kjell. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Gasvarnare för både 12V-uttag och 230V-anslutning. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


Gasvarnare narkosgas

Rekommenderas också för alla som reser med husbil eller husvagn på europeiska vägar, eftersom det också varnar för narkosgas. Att återigen avliva myten om narkosgaser hjälper inte medlemmarna då det finns risk för att bli utsatt för brott ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...