onsdag 28 mars 2018

Kompressor stanley

Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Vi har kompressorer med elmotorer och batteridriven kompressor.


I vårt stora utbud finner du Stanley och många andra varumärken. Kraftig, direktdriven och oljesmord kompressor komplett med tvättspruta, blåspistol, tvättpistol, färgspruta, mutterdragare och luftpåfyllare.

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Vare sig du ska spika, fylla på däck eller måla passar denna kompressor för dina ändamål.


Utrustad med två hjul och ett handtag för att enklare kunna flyttas runt. Oljefri kompressor från Stanley. Bärbar modell som har luftuttag med regulator. Max Arbetstryck: bar.

Tankvolyliter. Mått förpackning: B x H. En professionell maskin som levererar 2liter per minut. Stanley - kompressorn är stark nog att tillfredsställa dina mindre tryckluftsbehov – men den är också tystgående nog för att inte störa omgivningen lika mycket. Det gör den kanske lite extra väl lämpad för fastsättning av lister och foder med spikpistol i inomhusmiljöer.


Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör. Nu , även lägre pris! Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Gratis frakt från € efter SE! Vi är vid din sida med service, råd och kompetens! Produktbeskrivning. En kompakt och lätt kompressor utan tank.


Kraftfull kompressor på hk från Stanley FatMax. Denna smidiga kompressor.

Oliefri kompressor fra Stanley. Bærbar model, der har luftudtag med regulator. Köp Stanley hos Widforss. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank.


Dagsryggsäckar av Marmot. Stort urval, snabb leverans! Få de senaste trenderna, bra erbjudanden och de bästa utomhusartiklarna! En stående modell med en mellanstor tank.


Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Jag har den lilla Stanley kompressorn och den har gått förvånansvärt länge.


Kompakt kompressor. Skulle egentligen vara hemmakompressor men har även varit med på jobb. Lätt att ha med sig, men för mycket väsen.


Skulle tro att den duger till råspont, har spikat mycket pappspik med den utan problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...