onsdag 14 mars 2018

Litter spinner kattlåda

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. För katter upp till kg, tillverkad i USA.


Litter -Robot III Open Air är den nya automatiska självrengörande kattlådan.

Denna uppdaterade version är förbättrad i många avseenden. Lådan är betydligt större än en vanlig kattlåda, framför allt på höjden. Den ser ut som en liten cementblandare, och vår testpilot – katten Pelle – är en aning skeptisk när rengöringsprogrammet drar igång första gången. Att komma igång med lådan är superenkelt, du fyller kattsand till en märkt nivå i botten som är gjord av gummimaterial.


Det knepiga är egentligen bara att få till appinstallationen eftersom denna i skrivande stund bara finns i amerikanska App Store. Vilket inte är så konstigt eftersom den uppkopplade lådan ännu inte släppts i Europa. Det som krävs är att du skaffar ett amerikanskt Apple-id som du använder när du laddar hem appen.

Samma sak gäller för Androidversionen. Appen i sig är gratis så du behöver inte lägga till något betalalternativ till det här kontot. Sju minuter efter att din katt gått på lådan startar ett program som roterar och filtrerar kattsanden. Klumpar hamnar då i en liten låda under – en låda som du sätter i en plastpåse i och som du sedan enkelt d. Se hela listan på smartworld. Appen är riktigt tydlig och användarvänlig, och du kan koppla in flera kattlådor om du vill (och har råd), och dessutom döpa dessa själv.


Du kan starta rengöringscykeln manuellt i appen om du vill, kolla statistik i den detaljerade loggen, se diagram, låsa de manuella knapparna på lådan eller justera tiden från att katten varit där tills rengöringsprogrammet startar. Pelle är som sagt skeptisk i början men redan första dagen hoppar han in i lådan och gör sina behov. Men det tar tre dagar innan han vågar göra nummer två (vi hade även en vanlig kattlåda på ovanbvåningen i huset). Lådan är hyfsat rymlig och Pelle som är en treårig Sibirisk hankatt har inga problem att rymmas i den, trots att han är förhållandevis stor. Och som många andra långhåriga raskatter lite extra försiktig och kräsen av sig.


Men han gillar Litter Robot-lådan skarpt och vänjer sig snabbt att hoppa upp i den, trots att den är ganska hög. En läcker detalj med lådan är att den har belysning som tänds automatiskt. Det låter kanske som en galen och överprisat produkt, men den här kattlådan är helt enkelt precis så praktisk och smart som vi hoppades på när vi först såg den på mässgolvet på CES.


Litter-robot III Open Air Connect fungerar klockrent och vi insåg väldigt snabbt att vi inte kommer att kunna leva utan den. Filtrerar effektivt.

Dyr Connect-versionen säljs inte i Europa än. Produktbeskrivning. De flesta katterna lär sig att använda toaletten på under veckor, men kattungar ska vara över månader innan man börjar träna.


Stilren kattlda med tillhörande spade. Litter Kwitter består av tre ringar med olika storlek på hålet som man. Den här stilrena kattlådan är speciellt designad för att behålla kattsanden inuti lådan. Dom höga kanterna förhindrar att kattsanden hamnar utanför lådan. Handtagen på sidan gör att lådan är lätt att rengöra.


Lådan är gjort av ett flexibelt material, vilket gör att den även passar i trånga utrymmen. Dess patenterade siktningssystem separerar automatiskt avfall från rent strö, så du behöver aldrig skopa kattsand igen! Välkommen till Katter iFokus, sajten för kattintresserade!


Här är det tänkt att alla kattintresserade skall kunna läsa om och diskutera kring olika kattrelaterade ämnen, och lite till. Vi har en levande och öppen diskussion med såväl nya som gamla som blivande kattägare. Stämningen hos Katter iFokus är härlig och generös! I vårt forum finns flera vitt skilda grupper, även. Savic Cat Litter Tray toalett till utställningen, kattungen, på resan och i smådjursburen.


Schultze Top Box är en stor smart kattlåda som liknar kattlådan Modko eller Modkat. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda.


Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. Världens smartaste kattlåda litter spinner. Se så enkelt de är att rengöra en katttoalett numera. Litterlocker kattlåda SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Litter-Robot är en automatisk självrengörande kattlåda.


Flip Litter Box är helgjuten i ett stycke, vilket ger en helt tät kattlåda som inte kan läcka om du har en katt som står upp och kissar. Till Flip Litter Box medföljer en innerliner för den kattägare som gärna använder liners till sin kattlåda, dels för att underlätta rengöring av kattlådan och dels för att förlänga kattlådans livslängd då en liner medför mindre repor i botten av kattlådan. Detta görs genom att du långsamt ändrar kattens beteende steg för steg för att han till slut ska kunna gå på toaletten helt själv utan några hjälpmedel!


Hoe groot is de Litter Spinner ? Daarmee is hij ongeveer net zo groot als de Omega Paw, maar bij de Litter Spinner heb je geen draairuimte nodig. De Litter Robot heeft veel meer grondruimte nodig. Deze kattenbak werkt zonder batterijen of stroom en is daarom op iedere plek in het huis te plaatsen.


Kattenbakschepjes zijn bij het gebruik van de Litter Spinner verleden tijd. Het zwarte bakje aan de rechterkant van de Litter Spinner is een opvangbakje voor de ontlasting van de kat. Litterlocker SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Klassisk öppen kattlåda som passar perfekt inuti Hus för kattlåda Trixie-möbeln.


Litter Spinner - Black. Kattlåda till din katt i färgen Taupe. The Litter Spinner makes cleaning so easy.


This enclosed litter box is so simple to clean, just rotate the drum one full turn and empty the collected waste from the drawer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...