onsdag 7 mars 2018

Rökvätska till rökmaskin

Sveriges skönaste partybutik. Roliga saker till fest och party! Snabb leverans, oslagbara priser! Spara en massa pengar här! Rökvätska för rökmaskiner till fest eller konsert.


Ger en långvarig rökridå.

Har hög renhetsfaktor och är inte brandfarlig. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt. Kategori: Övriga produkter. Kontakta oss för mer information om den här produkten.


Extra rökvätska till rökgenerator. Innehåller ml som räcker till ca rum. Oljan består av glycerin, propylenglykol och destillerat vatten.

Arbetsmiljöinstitutet. Finns i 1- och 5-liters förpackningar. W rökmaskin med 250ml rökvätska och fjärrkontroll med 3m kabel. Köp Rökmaskiner till bra pris online.


Bästa butikerna online. Passande rökvätska till firanden som exempelvis discofester, halloweenfester och liknande. Högkvalitativ rökvätska till rökmaskin Detta är en högkvalitativ rökvätska som passar för användning på klubbar, diskotek och events. Den har en medium densitet vilket innebär att ljuseffekterna “lyser igenom” röken. Vätska för rökmaskine.


När man köper en rökmaskin måste man använda rökvätska för att den ska fungera. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm.


Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss. För att ange betyg för produkten behöver ni vara inloggad. Logga in Skapa konto.


Levereras med rökvätska , fjärrkontroll och 3m kabel. Klar direkt för användning!

Enkel att koppla in och handha. Oavsett om det är en Halloween-scen, trång dansklubb eller ditt nästa live på scenen. Med en effekt på upp till kubikmeter per minut, skapar du enkelt spektakulära dimm- och ljuseffekter med hjälp av denna rökmaskin med LED-lampor av Gear4music. Populär rökmaskin att hyra för mindre lokaler och discon eller där man inte behöver ett kraftigt utblås.


Liten till formatet och enkel att sköta. Perfekt för mobila djs, klubbar, som en spökeffekt på halloween, discokalas, etc. Trådbunden fjärrkontroll samt rökvätska ingår! Specifikationer: – 700w element – Uppvärmningstid.


De bästa priserna online. Fungerar till de flesta rökmaskiner. Relaterade produkter. Luktessenser till rökvätska 87:.


Snurrande LED-lampa med ljuseffekter i tre färger Disco Bulb LED ETeknikmagasinet är en nordisk butikskedja som säljer. Fog Machine från Gear4music förbättrar din belysning och lägger till vackra dis och bländningseffekter. En liten men ändå kraftfull rökmaskin att användas upp till medelstora scener, klubbar etc. Jag har inte varit med om att någon rökmaskin har bitit mig.


Nu har jag ju mest haft med Antari att göra, och till exempel Jem har jag faktiskt inte ens provat så vet ju inte, men tror inte att de brukar bitas särskilt ofta. Så på det sättet verkar de ju inte särskilt farliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...