måndag 16 april 2018

Batteriet husvagn

Brett sortiment av olika batterier. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck.


Vi har det du behöver och många modeller. Batterier till din husvagn eller husbil.

Vet du att din elutrustning förbrukar ca 40A per dygn behöver du ett 80Ah batteri. Vi har vanliga fritids-, AGM-, GEL- och Litiumbatterier. Hittar du inte batteriet du söker så hör av dig till oss så fixar vi fram det. Jag har inte mätt några celler, har inte redskapen till det.


Jag litar på verkstaden att de mätt, de sa det var bra. Hur ska batteriet förvaras. Semesterfirare i husvagnar och husbilar är beroende av ström till husvagnens eller husbilens utrustning för en säker och skön resa. Oftast är det fritidsbatteri som driver viktiga funktioner som kylskåp, vattenpump, radio, GPS, värmesystem och luftkonditionering.


Husbilar, och husvagnar är ofta anpassade efter ägarnas varierande behov vilket innebär att inget batteriutrymme är det andra likt.

Istället berättar vi gärna för dig som kund i vilken ordning vi själva hade valt bland de olika sorters batterier som finns på marknaden. C är det bara av livslängden kvar. Det finns ett 12-voltssystem i fordonen, ett system med batteri som driver det mesta i husvagnen eller husbilen – både fläktar, vattenpump och all belysning. Ett blött batteri skall t. Laddningen sker med 2volt och ombordladdaren, eller så laddas batterierna i bodelen av bilens generator när motorn är igång. Kraftfullt, driftsäkert och underhållsfritt batteri, mycket lämpligt i samband med omfattande och energikrävande elutrustning.


Konstruerat för de höga krav som ställs på ett batteri som används i husbil, husvagn, båt och fritidshus. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Exides nya Multifit-sortiment ser till att utrustningen fungerar och. Detta LiFePObatteri från RoyPow är idealiskt för användning i husbil, husvagn, båt eller andra fritidsprodukter såsom elektriska båtmotorer. Fördelen med litiumbatteriet är dels att det laddas upp betydligt snabbare än ett vanligt batteri och du kan även använda upp till av strömmen i batteriet jämfört med cirka ur ett traditionellt batteri.


Exide har lanserat ett batteri som kallas Carbon Boost 2. Uppladdningen går betydligt snabbare vilket är en fördel när avgaser mäts enligt WLTP men tekniken är inte tänkt för husbilar och husvagnar. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser.


Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

För alla batterier finns av tillverkaren en angiven nivå för maximal laddningsström. Kolla på batteriet där det oftast finns angivet men som tumregel gäller att laddningsströmmen inte skall överstiga en tiondel av batteriets effekt. Har du ett batteri på ampéretimmar bör laddningsströmmen inte vara starkare än ampére. Dom tre modeller vi rekommenderar har alla smarta funktioner och lösningar för att hålla batterierna i toppskick hela tiden.


Det som skiljer dom åt är storleken på batteri dom klarar av att ladda. Desto kraftfullare batteri man använder i husvagnen , desto kraftfullare laddare krävs helt enkelt. Beroende på modell kan det finnas olika typer av batterier installerade i en husvagn. Här kan exempelvis finnas syrabatteri, AGM eller gel- batteri och då finns även en specialanpassad laddare till detta installerat.


Ifall du skulle få för dig att ta ur batteriet för laddning måste du vara försiktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...