måndag 21 maj 2018

Aluminiumväska med skumplastinlägg

Dörr Silver aluminiumväska , med skumplastinredning. Clicking on button Läs mer will take you to CyberPhoto webshop. There you can find latest information like prices, fright and purchase agreements.


Slagtålig aluminium väska med förstansad skumplast som lätt formas efter dina behov. Perfekt för dyr elektronisk utrustning som ska fraktas eller förvaras säkert.

Tredje bilden ovan visar modellerna 1 23 och 50. Läs produktbeskrivning Läs mindre. Aluminiumväska med skumfack 355x325x135. Praktisk aluminiumväska för förvaring av ömtåliga föremål och teknisk utrustning. Det nedre skumplastinlägget kan skäras till individuellt efter de föremål som transporteras och ger därigenom optimalt skydd.


Med två låsbara bygellås samt förstärkta kanter och hörn. Exklusiv och diskret design, med avrundade hörn.

I standardstorlekar. Dels har de en oslagbar tålighet, dels bjuder materialet på en tidlös elegans. Produktbeskrivning för Plastväska med skumplastinlägg : Med skumplastinlägg för förvaring av känsliga föremål.


Skumplasten kan formas med en skarp kniv. Skuminredningen anpassas efter innehållet och skyddar mot stötar under transport. Jämför pris och köp Basetech ALUMINIUMVÄSKA MED SKUMPLASTINLÄGG. Snygg och praktisk aluminiumväska som lämpar sig utmärkt för alla typer av förvaring.


Med vadderad insida, bärhandtag och stabila snäpplås. Lättportabel och tålig. Utformad som en verktygslåda, med handtag och stabila snäpplås för säker förvaring. Lämplig till förvaring av kamerautrustning, ömtåliga instrument, verktyg m. Tillverkad av kraftig plast, överdragen med aluminiumfolie. Förstärkta kanter och hörn.


Grå mjukstoppad inredning som kan indelas i olika fack. Löstagbart verktygsfack.

Låsbara snäpplås med nycklar, rejält bärhandtag och axelrem. I vårt sortiment kan du hitta utmärkta plastväskor till förvaring och transport av varor och särskilda, ömtåliga föremål. Vi erbjuder fler än 2st. Europas ledande tillverkare. Sortimentet omfattas av dels dubbelväggiga och dels enkelväggiga plastväskor – ofta tillverkade med skumplastinlägg.


Den nämnda skumplasten (ca x cm) går att skära till med en kniv. Då får du den kontur du önskar. Känsliga apparater som laservattenpass och fotoutrustning kan förvaras med exakt passform tack vare detta. Hitta bra pris på Kameraväskor Dörr hos Kelkoo. Köp Plastväska med skumplastinlägg online i vårt breda utbud av produkter med anknytning till Verktygsväskor och verktygslådor (tomma). : Din specialist för verktyg och maskiner för bilar, lastbilar och mc.


Här hittar du ett stort urval av specialverktyg till bra priser och ännu bättre kvalitet. Skon har en gummisula med en halkfri slitbana som ger bra grepp om gräs, Liknande produkter - Outnorth. Träningsskor DaJack Wolfskin Kids Mtn Attack Xt Texapore Low Grå 845kr Gå till butik Kids Mtn Attack Xt Texapore Low är en lätt, vattentät barnsko från Jack Wolfskin med en cool, modern design.


PRO-FIT Hålsågssats Cobal Satsen innehåller delar Levereras i en snygg aluminiumväska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...