torsdag 3 maj 2018

Bröstpress maskin

Det kan medföra att det är lättare att fokusera på muskelkontakten i den här övningen, samt att den är lättare att lära sig för en nybörjare. Många bröstpress maskiner har en liten pedal framför sig där du med benen kan hjälpa till att pressa upp vikten. Välj då en vikt som är tyngre än ditt egna personbästa, dvs mer än 1 av ditt RM. Det är viktigt att komma ihåg att justera maskinen efter din egna längd.


Bröstpress Maskinen tränar framförallt bröst men aktiverar även triceps.

Handtagen ska vara något under axlarna när du sitter i positionen för att börja träna. Fördelen med bröstpress är att övningen ger ett säkert alternativ till traditionell bänkpress. Sätt dig i maskinen, pressa handtagen framåt och bromsa sedan vikten på tillbakavägen.


Tänk på att slappna av i axlarna och att låta armbågarna ligga i samma linje som händerna i rörelsebanan. Styrka för bröst (M. pectoralis major), överarmssträckaren (M. triceps brachii) och deltamuskeln (M. deltoideus, främre del). Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Sidan redigerades senast. Börja med att fästa kabelhandtagen i det nedre fästet på maskinen.

Fatta sedan handtagen med dina händer och ställ dig i mitten av maskinen så att du står lite framför viktmagasinen. Lyft sedan upp armarna framför kroppen och dra in handtagen mot bröstet. Undvik dock att träna för mycket bröstpress i maskin då det kan öka risken för skador.


I bröstpress är det enklare och bättre att träna till utmattning i. Denna uppdaterade modell har fristående armar vilken belastar separat på höger resp vänster sida, detta är idealiskt för optimal styrketräning. LVIP, en frivikts bröstpress maskin av högsta kvalitet. Den fina känslan gör GYMLECO bröstpress till en klar favorit för de tränande.


Ställbara armar och sits. Rörelsen blir stabil och skön tack vare den naturliga rörelsebanan. Impulse Fitness Exoform är en professionellt utrustad bröstpress som ger användaren en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med låga profiler har denna kommersiella maskin designats för att ge tuff och utmanande träning oavsett träningsnivå. Att träna bröstpress är även bra som ett komplement till dina andra bröstövningar för att ge en isolerad.


Den här videon handlar om bröstpress maskin. En perfekt maskin för bröstträning som samtidigt ger en ordentlig utsträckning av musklerna. This is bröstpress maskin by Wellr on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.


Varför: Med bröstpress menar jag bröstpress i maskin. Jag brukar ofta säga att man ska hålla sig borta från maskiner så mycket som möjligt på gymmet, men just denna övning fungerar väldigt bra.

Jag rekommenderar att maskinövningar ska fungera som ett substitut eller tillägg till dina andra övningar. Magpress i maskin med raka armar Styrkeprogramme. Träning med bröstpress är även bra som komplement till dina andra bröstövningar för att ge en isolerad träning av bröstmusklerna. This website uses cookies to improve your experience.


Liggande hantelpress ( bröstpress ) är en bra övning för bröstmusklerna och rätt utförd är den både effektivare och säkrare än bänkpress. Genom att göra din hantelpress på golvet så minskar du risken att skada axlarna. Detta eftersom golvet hindrar dig att gå för djupt ner. Den är främst inriktad på bröstmuskulaturen men tränar även triceps i samma rörelse.


Du drar ner stången framför bröstet och stärker rygg, axlar och biceps. Här får du en mer detaljerad beskrivning av hur du gör övningen pull-down. Maskinen är ett bra alternativ till pull-ups eller chin-ups om de är för svåra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...