onsdag 16 maj 2018

Ccs laddare

Ccs laddare

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Det är första gången en CCS laddare inte har en utan flera anslutningar.


Istället för att installerat stycken kW laddare bredvid varandra har de en enda central 1kW laddare som kan fördela sin laddeffekt mellan tre laddstolpar. Idag installeras CHAdeMO-laddare med upp till 100kW effekt. CCS (Combined Charging System) följer den europeiska standarden med ett Typ 2-uttag för växelströmsladdning, men har också ett särskilt uttag för snabbladdning med likström.


Fordonet kan alltså med denna typ av kontakt både snabb- och normalladda i samma uttag på bilen. Fördelen med en snabbladdare är att det kan gå väldigt fort, ca. Tesla släpper nu CCS adaptern till sina Model S och X bilar. Med hjälp av adaptern kan bilarna ladda på publika snabbladdare.


Ccs laddare

Adaptern i sig är en enkel mekanisk adapter man sätter fast på laddkontakten men äldre bilar behöver byggas om för att kunna använda den. På varje station finns en snabbladda re med laddplatser. Type 2-kontakt och samma uttag kan både användas för växelströmsladdning eller snabbladdning. CCS kontakt (Combined Charging System) – Europeisk motsvarighet till CHAdeMO. Används vid snabbladdning med likström.


Typ kontakt och samma uttag kan både användas för växelströms laddning eller snabbladdning. CCS står för Combined Charging System och är en vidareutveckling av Typ 2-kontakten. Den är speciellt framtagen för snabbladdning och klarar laddning via både växelström (AC) och likström (DC).


Ccs laddare

Laddning upp, beroende på vad elbilen klarar, kan vara upp till 1kW beroende på tillgänglig kapacitet. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. DC-laddare 24kW med en kabel typ CCS Combo 2. Matningsspänning 400V med nominell ström 37A. Försedd med en fast kabel typ CCS Combo 2. Alla ägare till Model S och Model X kan i dagsläget uppnå toppladdningshastighet upp till 1kW, ungefär motsvarande den högsta laddningshastighet som stöds av VSupercharging (1kW). Kategorier Elbil Taggar Audi, CCS-laddare , e-tron, HPC- laddare , Ionity Om denna webbplats livsstilsbilar.


Med CSS-kontakt kan du ladda vid alla offentliga laddstationer med en effekt på kW eller mer. Sveriges ledande resurs för fakta om miljöklassade personbilar, lätta transportfordon och tunga lastbilar, miljöbränslen samt regler och förmåner för miljöbilar. Priserna som anges i tabellen på den här sidan gäller endast för OKQ8:s egna laddare i Sverige.


Power Circle finnas omkring miljoner laddbara fordon i Sverige och det är mycket viktigt att antalet laddstationer växer lika fort. Läs laddningsguiden från Chargestorm - en kunskapsbank med frågor och svar kring allt som rör laddning av elbilar. Frågor om bidrag, laddning, kablar mm.


Riesenauswahl an Marken. Produkte zum Festpreis. Heute verkaufen und Geld verdienen. Wir machen die Rückgabe einfach. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Bay ist für Sie da! Jetzt modernste Elektronik kaufen.


Ccs laddare

Mer information om CCS -laddning hittar du under vanliga frågor om Supercharging. CCS Combo 2-adaptern kan användas vid kompatibla tredjepartsladdningsstationer över hela Europa. Internationellt nät med CCS-laddare på upp till 3kW De tyska biltillverkarna BMW, Mercedes, Ford och Volkswagen-gruppen med Audi och Porsche går samman och bygger ut ett nätverk för snabbladdare på upp till 3kW längs huvudvägarna i Europa. AC-laddning (växelström) upp till kW Mod3.


Japansk standard Typ intag och anslutningsdon. EU-standard Typ intag och anslutningsdon. I Europa är laddare av Typ (Mennekes) standard och alla någorlunda nya elbilar är utrustade med denna typ av kontakt.


Den ser ut som en oval som är lite tillplattad på ena sidan. För snabbladdning av rena elbilar används en kontakt som kallas CCS som är likadan som Typ men kompletterad med extra kontaktdon för likström. Supersnabba laddare (HPC - High Power Charger) är laddare som ger en effekt från 1kW upp till 3kW. Laddare med effekt över 1kW visas med lila nål på laddkartan. Tesla och Ionity visualiseras på kartan med en egen ikon för respektive nätverk.


With IONITY, you have the freedom to go. And the power to be spontaneous. Europe’s leading, high power charging network for electric vehicles (EVs) means only stopping when you want to stretch your legs – and the confidence to leave the city and chase the wind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...