fredag 4 maj 2018

Plienines durys akcija

Lauko durys - nėra vienadienė investicija, todėl renkantis jas, taupyti neverta. Akcijos durims, Naujienos. Comments are closed. Plienines vidaus durys. Metalinės durys (55) iki -. Durims ir palėpės laiptams.


Pristatymo metodas. Atsiėmimas parduotuvėje. Dažniausiai name varstomos durys turi būti ne tik gražios, derėti prie namo išorės, bet ir ilgai tarnauti.


Kokybiškos vidaus durys už gerą kainą. Didelis pasirinkimas, akcijos ir nuolaidos. UAB PIGIOS DURYS - medžio masyvo, faneruotos, laminuotos vidaus ir lauko durys už geriausią kainą.


Gaminame ir siūlome tik aukštos kokybės duris ir prekes. Jas pamatę, iškart atkreipiame dėmesį į jų spalvą, dekoracijas ir kitus elementus. Kiekvienas nori, kad jų durys atrodytų nepriekaištingai, todėl kiekviena detalė — itin svarbi. Daugelis lauko duris derina prie namo apdailos, išorinių sienų spalvos ir langų. Internetinė parduotuvė Ermitazas.


Lietuviškos durys siūlo Jums faneruotas, laminuotas vidaus duris, šarvuotas vidaus ir lauko duris, stogelius. Išmatuojame, sumontuojame. Mes siūlome įvairių išmatavimų, tiek su medžio, tiek su aliuminio stakta duris.


Durys pirtims Durys visų tipų pirtims. Pirties durys gali būti iš grūdinto stiklo arba medinės. Paprastai, tai tarsi ne itin reikšminga detalė pirtyje. MIK THERMIKA ESCADA. Lengvo tipo plienines durys vilniuje.


Siūlome plieninės durys lengvo tipo. Puiki estetinė išvaizda suderinta su patvarumu ir praktiškumu. Cinkuotas ir milteliniu būdu padengtas durų paviršius nebijo drėgmės, atsparus dezinfekcinėms valymo medžiagoms (tai labai aktualu ligoninėse arba spec. laboratorijose). Jokių papildomų mokesčių – durys bus gaminamos pagal Jūsų nurodytus matmenis. Jums labiausiai tinkamas duris tiek kambariui, tiek laukui.


Plienines durys akcija

Kadangi reguliariai siūlome akcijas, esame tikri, kad galėsite džiaugtis ne tik estetiškai patraukliomis, tačiau ir pigiomis durimis, kurios tarnaus ilgai bei pasižymės gera garso bei šilumos izoliacija. AKCIJA : Nematomos durys. Durų varčia paruošta baigiamąjam dažymui arba tapetavimui jūsų objekte. Be rankenos, be montavimo.


Faneruotos, ekofaneruotos, laminuotos bei medinės vidaus durys. Peržiūrėkite vidaus duris internete - užsukite į mūsų saloną! Pušinės durys M217-Pušinės durys M217-1. Minkštas medienos džiovinimo būdas, griežto džiovinimo proceso bei rezultatų kontrolė ir tinkamai parinkta.


Aukščiausios kokybės vidaus durys Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Laminuotos, faneruotos ir medinės durys su varčia. Susisiekite su mumis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...