torsdag 28 juni 2018

Apple hem tillbehör

Apple hem tillbehör

Nordens största varuhus. Enormt utbud av mobiltelefon från välkända varumärken! Passa på att fynda. Se vilka kampanjer vi kör just nu! Förmånliga rabattkoder.


Se aktuella rabattkoder här. Spara pengar när du handlar. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Gör om ditt hem till ett smart hem med Apple. Köp sensorer, fjärrkontroller, kontakter och säkerhetssystem.


Frakten ingår när du handlar online. Hem och tryck på Lägg till tillbehör eller. Sök efter produktserier eller bläddra bland kategorier. Handla online eller besök Apple Store idag. Om du redan har skapat ett hem med en annan HomeKit-kompatibel app kan du hoppa över det här steget.


Apple hem tillbehör

Styra tillbehör i appen Hem Tryck på fliken Hem eller Rum och tryck sedan på knappen för tillbehöret – t. Vi har ett stort urval av tillbehör till dina produkter från Apple. Titta runt i vårt universum för tillbehör här! Tillbehör som passar till Apple Homekit. Lär känna Apples innovativa värld. Oavsett om du tänkt investera i ett smartare hem till dig själv, eller ge bort en Homekit-pryl till Apple -nörden – här är intressanta prylar att kolla närmare på för ett smartare Apple - hem.


Vi har tidigare inte direkt blivit överösta med Homekit-prylar. Enligt rykten har hårda. Exempel på produkter som redan finns tillgängliga på marknaden är: Philips Hue Lampor, Wink Lampor och högtalare, termostater, detektorer, eluttag, mörkläggningsgardiner, lås, sensorer och mycket mer.


Marknaden kommer utökas med fler tillverkare som följer ramverket och riktlinjerna i Apple HomeKit. Välkommen till vår webbutik. Beställ direkt hem i brevlådan! På Apples egen sida för Homekit-produkter hittar du en lista över alla Homekit-prylar utifrån vilken funktion de har. På den nya undersidan, som hittas här, kan du se alla produkter som har begåvats med Homekit-kompatibilitet efter kategorier såsom lampor, termostater, fönster, garagedörrar, säkerhet och så vidare.


Det är en plattform och ramverk för företag och utvecklare att skapa smarta tillbehör till våra hem. Sonos är det absolut bästa valet för Apple -fantaster när det gäller underhållning för smarta hem. Sonos uppdaterade nyligen sin mjukvara för att denna ska passa perfekt med Apple Home och HomeKit, vilket innebär att du kan använda Siri för att starta, pausa, byta musik eller radiostationer i alla rum som är utrustade med en Sonos högtalare.


Apple hem tillbehör

Självklart även tillbehör till smarta klockan Apple Watch och Apple TV. HomeKit är Apples plattform för det smarta hemmet. Genom att skapa ett gemensamt språk för alla typer av tillbehör kan sensorer, kameror, fjärrströmbrytare och högtalare samsas i samma system. Köp AirPods laddningsetui, kablar och tillbehör till laddning av Apple -produkter här! Då ska du titta hit, Homekit är Apples satsning på det smarta hemmet.


Vill du kunna styra belysning, temperatur, övervakningskameror m. Alla tillbehör är från välkända varumärken av premiumkvalitet. Vi har allt får Ström och Kablar till Ljud och Musik och hjälper dig att hitta de tillbehör som gör din nya enhet komplett. Lyckligtvis för Apple-fantaster erbjuder båda de nordiska jättarna inom smartljus, Philips Hue och LIFX, full kompabilitet med Apple HomeKit. Det innebär att du kan använda Siri för att styra belysningen i hela ditt hem oavsett vilken typ av smartbelysning du föredrar.


På dessa sidor får du information om och kan jämföra Apples produkter. MediaMarkt är en Auktoriserad Återförsäljare för Apples produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...