måndag 25 juni 2018

Digital mätklocka

Produkter som gör ditt hem unikt! Omfattande urval om smartwatch. Köp nu, betala sen. Leveranstid 2-arbetsdagar. Avancerade hälso- och träningsfunktioner - Följ din aktivitet, mäter sömn och mycket mer!


Dagars Bytesrätt Hela Året.

Exempel på mer specifika funktioner hos en digital klocka är barometer, höjdmätare och alarm. Digital-mätklocka med växlar från tum till mm. Anadikatorklocka med mätstativ och magnetfot.


För användning vid mätning av skevhet på bromsskivor och planhet på topplock, samt fininställning vid reparation av motor och växellåda. Ytterdiameter Ø: mm. Hålmått (Munstyckstolk) st 1. Talmeter digital meter avl.


Omvändning av mätriktning (omkoppling av skalvisningen) MAX-MIN minne, för t. Mätklocka med magnetstativ.

Avläsning i mm. De digitala skjutmått som finns i vårt stora sortiment visar måtten med en exakt precision på en digital display. Fördelen med digitala skjutmått är att risken för fel orsakade av den mänskliga faktorn minskar. Du får helt enkelt snabbt rätt mått på displayen.


Please enable it to continue. Vi kan idag erbjuda klockor från de flesta stora varumärken. Smartwatch med elegant design. Upptäck vårt sortiment av klockor. Shoppa dina favoriter på Ellos.


Hitta perfekta klockor och accessoarer som passar din stil! Skyddad mot vatten och kylvätska. Ställbar mätriktning. Automatisk avstängning och start. Toleransinställning finns och även en indikator för att bedöma toleransen.


LCD display och utbytbart batteri. Home Improvement Välj dina inställningar för cookies Vi använder cookies och liknande verktyg för att förbättra din shoppingupplevelse, för att tillhandahålla våra tjänster, förstå hur kunder använder våra tjänster så att vi kan göra förbättringar samt för att visa annonser. Nollställning vid vilken position som helst.


Med datautgång gränssnitt. Vikt ( se fraktkostnader ): 0.

Klockor på nätet till lägre pris. Stort urval modeklockor och smycken från stora och populära varumärken. Omställbar mellan absolut och inkrementalt mätvärde.


Verkmästarna Gbg HB, urmakarservice. Grossist med inriktning på allt en urmakare behöver. Kalib mätklocka : Logga in för att se pris:. Din varukorg är tom HAND VERKTYG.


Schuchardt Maskin säljer verktyg, maskiner och tillbehör för verkstadsindustrin. Hos oss köper du verktyg online med snabb leverans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...