torsdag 28 juni 2018

Elmätare 1fas

Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Beställ enkelt online. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Mobil 1-fas elmätare CEEstickproppar PRO-flex CEEär en digital elmätare på kabel, praktisk och enkel lösning som gör det möjligt att mäta energiförbrukning på campingplatser, i hamnar, på byggarbetsplatser eller på utställningar och mässor. PRO-flex kan lätt flyttas mellan olika platser, så det finns inget behov av att bygga en komplettoch kostsam elinstallation med fast elmätare på dessa.


Kan lätt flyttas mellan olika platser, eliminerar behovet att bygga en elinstallation. Elmätare 1-fas din. Ny MID-certifierad 1-fas elmätare för din-skena. Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativa elmätare till Sveriges lägsta pris, snabba leveranser från eget lager.


SDM230DR MI enkel elmätare med det lilla extra, fast och nollställbart räkneverk OCH effektmätning! Med hjälp av en elmätare får du en bättre översikt och större kontroll över energiförbrukningen i ditt hem. GARO har ett brett utbud av energimätare anpassade för DIN-montage.


I sortimentet finns mätare med enkel pulsutgång men också kommunicerande mätare som lämpar sig bra att integreras i överordnade mätsystem. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


Mäter ström, spänning, effekt, förbrukning och max ström på dina elektriska apparater. Bli mer medveten om din elkonsumtion! Motorerna är tillverkade enligt europeisk standard IEC 34-1.


Kontakta någon av oss på Busck? Tveka inte att höra av dig. Stort återförsäljarnät. Hitta återförsäljare av elmotorer. Koll på det senaste inom branschen?


Ständigt nya saker hos Busck. EM1DIN är en kompakt, modul (1mm) bre energimätare för 1-fas system som mäter upp till 32A. EM1DIN är utrustad med en digital display som gör det möjligt att förutom energiförbrukning (kWh) också visa momentana mätvärden såsoA, V, PF, W och Hz. Perfekt mätare för den som behöver debitera elförbrukning på ett smidigt sätt! Liten och smidig energimätare för 1-fasgrupper.


MID) energimätare för 45A med pulsutgång. Elektroniska energimätare - modul = mm för strömstyrkor upp till max 32A, används för att mäta energiförbrukning på t. Bakgrundsbelyst display. Varumärke: a-collection.


Elmätare 1fas

Typ av gränssnitt: Övrigt. Strömmätare Wattmätare Energimätare. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...