torsdag 28 juni 2018

Liten kattlåda

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Att välja rätt kattlåda är inte alltid det lättaste valet.


Men tänk på att inte köpa en för liten kattlåda som kattungen snart växer ur. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem.

En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. Stor kattlåda - inte bara för stora katter. Din kattunge växer sig stor snabbt! Köp därför hellre en lite för stor låda än en som är för trång. Det är viktigt att katten ska kunna vända sig utan problem i lådan.


Har du en kattlåda med tak och en liten kattunge? Plocka bort taket medan kissen lär sig bli rumsren. Liten kattlåda med låg ingång, lämplig för kattungar, äldre eller sjuka katter.

Skyddskanten (kan tas bort) håller omgivningen renare. Det finns olika storlekar, färger och djup på den, men principen är alltid att den är gjord av hård plast som är enkelt att rengöra. Den här typen av låda är den billigaste varianten och den är mycket lätt att lyfta ur avföring och kissklumpar med en enkel liten spade. Modkat är en lite annorlunda kattlåda från USA i en helt ny, modern design med ingången på taket.


Kattlåda till din katt! Modkat och Flip Litter box är två kundfavoriter! Vi har flera olika modeller på smarta spadar, bland annat den populära Litter Liftern.


Sedan är det bra att titta på storleken. En trång och liten kattlåda kommer hindra katten från att leva enligt sin sanna natur. Se därför till att inte snåla på storleken. Djupet och väggarna är extremt viktiga när det kommer till kattlådor. Mått: djup x bredd x höjd cm.


När man ska välja kattlådehus rekommenderar vi att man väljer en så stor låda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Här hittar du kattlådor med och utan tak, stora kattoaletter till den stora katten samt små kattlådor till kattungar eller till kattutställningsburen. Det betyder i sin tur att de allra flesta borde vara intresserade av en kattlåda som ger så lite nedskräpning som möjligt. Om du inte tycker att en runda med dammsugaren hör till de roligaste sysslorna som finns, bör du aktivt leta efter en låda som ser till nedskräpningen hålls till ett minimum.


Alla innekatter behöver en toalåda.

Stort sortiment av kattlådor. Handla kattlåda och kattoa till din katt enkelt och billigt hos kattkompaniet din kattbutik på nätet. Snabba leveranser 1-dagar.


Lådan är betydligt större än en vanlig kattlåda , framför allt på höjden. Den ser ut som en liten cementblandare, och vår testpilot – katten Pelle – är en aning skeptisk när rengöringsprogrammet drar igång första gången. Stinkande kattlåda ! Vi har precis köpt en katt, en månader gammal Brittisk Kårthårshona. Men det händer att katter inte använder kattlådan och det kan ha lite olika skäl. Det kan bero på att: Du har rengjort kattlådan med för starkt rengöringsmedel som avger en doft som katten inte klarar av.


Att du inte har rengjort lådan och det inte finns plats i kattens mening för mer. Liten och nätt kattlåda som lätt får plats på de flesta ställen. Passar bra till kattutställningen eller till kattungar. Välj mellan svart och mörkblå.


Gizmo kattlåda liten. Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Välkommen att fynda på ÖoB! Många är smarta, andra är roliga.


Behöver lite tips på smarta lösningar. Hur får jag detta att gå ihop?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...