torsdag 26 juli 2018

Cable cross övningar rygg

Search for Compare Cable Tv and Internet Providers at Alot. Find in seconds. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Cable Cross , även kallad kryssdragare, är ett mångsidigt träningsredskap och finns på de flesta gym. Den är populär eftersom du kan träna i princip hela kroppen med den här maskinen.

Fokus när du tränar med en cable cross är främst att bygga muskelstyrka, men eftersom du troligtvis kommer att få en hög puls under träningspasset är det också möjligt att förbättra konditionen. Placera bänken mellan viktmagasinen. Fäst handtagen i de övre fästena och fatta därefter tag i vänster handtag med höger hand och tvärtom. Lägg dig ner på rygg och dra ner handtagen ut från kroppen.


Tänk på att dra så lite som möjligt med armarna och så mycket som möjligt med axlarna och skuldrorna, genom att i de övre läget släppa fram. Här kommer en av mina favorit övningar för ryggen och den heter enarms latsdrag i cable cross. Den här övningen har hjälpt mig att få grym kontakt med ryggen och gett mig en bättre hållning.


Att göra ensidesövningar är så bra och gör att man blir mer jämnt stark. Vi har valt ut övningar i kabelmaskinen som gör att hela kroppen får jobba.

Du får både med de bästa övningarna och mindre kända övningar som du bör ta chansen att pröva. CrossFit- övningar Crossfit kan tränas överallt och det är särskilt skönt utomhus när vädret tillåter det. Kryssdrag ( cable cross ) Kryssdrag eller cable cross kan användas till oändligt många övningar. Här finns allt från prisvärda kryssdrag med fria vikter, kompakta modeller som tar minimalt med yta till de större kommersiella kryssdragen.


Att träna rygg hemma är supersmidigt och kräver inga redskap. Här tipsar Marcus Bergström, Din PT, om tre effektiva övningar starka ryggmuskler. Lats i Cable cross.


Tränar aldrig rygg utan minst en, gärna två, övningar för att bredda ryggen. Här latsdrag i cable crossen stående på knäna. Fäster singel-handtag i cable crossen , ett i varje vajer och greppar dem på utsträckta armar med handflatorna framåt. Ställer mig på knäna mitt emellan och skjuter fram bröstet.


Lär dig hur du ska göra Stående pullover i kabelmaskin för att nå Rygg , Bröstkorgen, Triceps med enkla steg för steg i en expertinstruktionsvideo. Hitta relaterade övningar och variationer. Inlägg om cable cross skrivna av Author.


Tisdag och tänkte göra ett försök att börja aktivera kroppen med ett antal ryggövningar. Behöver främst stärka upp nere i korsryggen och letar därför bra övningar för detta. Ryggens sammantagna muskulatur är ganska komplex.


För att få en muskulösare rygg har vi samlat en rad ryggövningar som tränar hela ryggen samt fokuserar. Styrketräning, styrkeövningar, motion hälsa.

Här kommer en övning som många av er har efterfrågat om jag kan filma in, rotation i cable cross. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode. Genom att använda metromode.


Se övningar nedan: Stretching levator scapula. Levator Scapula muskeln går mellan skulderbladet och sidoutskotten på de fyra översta nackkotorna. Gör så här: Sitt på en stol med rak rygg. Rotera huvudet ca grader, för sedan huvudet nedåt mot bröstet.


Jobba sedan emot, genom att pressa huvudet bakåt och håll emot med din hand. För att hjälpa dig att få en muskulösare rygg så har vi här samlat en rad ryggövningar. De tränar dels hela ryggpartiet men även övningar som fokuserar på det övre, mittersta samt nedre ryggpartiet specifikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...