torsdag 19 juli 2018

Knivslip fiskars

Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt till köket. Välkommen in redan idag!


Fungerar utan el, anpassad för både små och stora knivar och lämpar sig för både vänster- och högerhänta.

För höger- och vänsterhänta Kniv- och saxslipen passar både vänster- och högerhänta och den kräver ingen el – perfekt när du snabbt och enkelt vill slipa bladen och öka livslängden på saxarna och knivarna. Kniven dras fram och tillbaka med ett lätt tryck och uppnår snabbt bra skärpa. Därför har vi tagit fram ett brett urval för alla slags kockar. Knivarna i vårt sortiment är tillverkade av material i toppkvalitet. Det finns knivar till vardagen för hemmakocken och prisbelönta knivar för den passionerade gourmetkocken.


Denna platseffektiva knivslip fungerar till alla sorters knivar, även tandade brödknivar, vilket ingen av de andra ovan nämnda sliparna kan stoltsera med. Rengöringen kräver minimalt med tid och ansträngning då den bara är att. Tillräckligt bra att ha i sommarstugan eller husvagnen, men hemma i köket kommer en investering runt femhundralappen snart att ha betalat sig med betydligt roligare matlagning och en längre hållbarhet för knivarna.

Du kan slipa alla sorters knivar med otandat blad i den. Essential är en serie innefattande knivar, saxar, redskap och kokkärl. Håll verktygen skarpa!


Praktisk yx- och knivslip med keramisk slipsten. Lämnar inga spår på kniven eller yxan som slipas. Har en optimerad slipvinkel och är smidig att bära med sig. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Den keramiska slipstenen lämnar inga fula spår i kniv eller yxa och bidrar till bibehållen prestanda och tryggt användande. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Speciellt inte om man har en bra knivslip som man använder till rätt sorts kniv. AnySharp Pro knivslip. Alla knivar kräver olika metoder att slipa på och olika knivslipar.


På Bagaren och Kocken har vi alla möjliga sorters knivslipar i vårt sortiment. Skärpstavar, brynen, slipstenar, våtslipar och skärpstål finns att hitta hos oss. Möbler, belysning och gardiner.


De finns i lite olika utföranden vilka du kan jämföra här på sidan.

Passar de flesta knivar. Lager: innerförp. Köp Köp Roll-Sharp. Använd den för regelbundet underhåll av yxor och knivar, så behåller de sin prestanda och ger dig ett livslångt tryggt användande. Fri frakt över 499kr.


Se vårt urval av köksknivar, knivslipar och knivblock här! Pizzaskärare 1SEK. Knivslip Minosharp Plus MC-5Våtslip. Litet Knivset 1SEK. Slipa knivar med knivslip.


Det enklaste och snabbaste sättet att slipa en kniv på där hemma. Glöm inte bort att läsa vår artikel där vi listar den bästa knivslipen för varje typ av kniv. Fakta: Kniven har en bladlängd på cm. Softgrip handtag som gör den säker att använda. Pris: Bästa priset på denna kockkniv just nu – se Prisjakt.


Omdöme: Lätt och bekväm kockkniv som ligger väldigt bra i handen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...