onsdag 4 juli 2018

Shimano haspelrullar

Välj din favorit bland haspelrullar och beställ redan idag - alltid snabba leveranser! Happy Angler är nordens största fiskebutik på nätet. Se vårt urval och låga priser.


Shimano haspelrullar

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp Cykeldelar och Outdoorkläder från Shimano. Stort urval, snabb leverans!


Haspelrullar är just nu den vanligast fiskerulle bland fiskare. En mycket bra fiskerulle, som också är lätt att använda. När du ska köpa en ny fiskerulle och det finns många haspelrullar att välja på, å finns det några egenskaper hos den som du kan tänka på - storlek och Utväxlingen. Han hade 40kvm och en hyra på yen i månaden.


Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti. SHIMANO HASPELRULLE. Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet. Shimano haspelrullar är världsledande inom sportfiske rullar.


En välkänd och högt uppskattad haspelrulle i premiumsegmentet som används av hundratusentals fiskare världen över, både i sött och salt. Shimano är främst kända för sina högkvalitativa haspelrullar och haspelspön. Det gör att fler får möjlighet att prova på. Med exempelvis en Shimano fiskerulle så kan du vara säker på att du får en stark, hållbar rulle du kan förlita dig på. Den öppna haspelrullen är ofta pålitligare jämfört med en inkapslad rulle eller en multiplikatorrulle.


Shimano haspelrullar

Därför kan även en ganska billig haspelrulle fungera bra. Gratis frakt från € efter SE! Vi har ett brett lager haspelrullar att välja emellan, alla med olika egenskaper. Exempelvis bör storleken på fiskerullen baseras på om du ska fiska efter mindre eller större fiskar.


Vi har en rad olika modeller och storlekar på haspelrullar från kända varumärken. Kika in butiken för att se vårt sortiment - behöver du råd finns vi här! Val av storlek på haspelrulle. Vi erbjuder ett brett sortiment av fiskeprodukter till ett bra pris! Nordens största fiskebutik online!


Alltid bra priser på de senaste produkterna. STELLA-rullen och -kom den 3:e. Nu betydligt kompaktare och lättare än de första.


Den låga vikten, uppflyttad tungpunkt tillsammans med X-ship och lättviktsrotorn gör att den får perfekt balans på de lättaste finessespön. Genom att använda CIi tillverkningen hålls vikten nere utan att påverka rullens styrka. Shimano Ultegra FB har en utmärkt styrka tack vare det extremt tåliga Hagane-drevet och kroppen av Hagane. Coreprotect ger Ultegra en mycket bra vattenbeständighet genom skydd i kropp, broms och lin-förare, den tål därmed att användas i salta miljöer.


Shimano haspelrullar

Shimano Nasci FB är topp rullen i Psegmentet med bl. Hagane drev för slitstyrkan, X-ship kraftöverföring för en mjuk gång under hårt tryck och Varispeed linuppläggning för långa problemfria kast. Ett vanligt problem med många lätta rullar är att de blir skalade på vikt så pass mycket att de känns veka i konstruktionen. Vi strävar ständigt efter att få hem nya spännande haspelrullar och blir imponerade för varje generation haspelrullar som når den svenska marknaden. Med nya teknologier som Shimanos kallsvetsade Hagane-drev och Daiwas LT-design så blir rullarna finare och finare för varje år.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...