torsdag 2 augusti 2018

Båtmotor el batteri

Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till lägre pris hos oss! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Brett sortiment av olika batterier.


Frontmonterad utombordsmotor som styrs med trådlös fjärrkontroll. Motorn drar dig fram genom vattnet och är mer kursstabil i låg fart jämfört med en aktermonterad båtmotor. Du kan fiska effektivare och tystare.


Motorn har en tydlig LED-display på ovansidan som ger dig full kontroll över batteriets status. Fästplatta för snabbt montage. Vid halvt gaspådrag upp till timmars drift. Lätt att bära med sig och enkel att montera på båten.


Båtmotor el batteri

Bekväm rorkult av teleskoptyp. Bör drivas av ett V- batteri som klarar djupurladdning. I praktiken ser de flesta fiskedagar inte ut så, utan man kanske glider långsamt längs vassar, ligger still iblan använder GPS-ankarfunktion osv och då räcker batteriet längre är vid konstant körning. Elektrisk båtmotor SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Artikeln om att välja rätt elmotor är ett utdrag ur temat. Vill du läsa resten av artiklarna, om bland annat olika typer av batterier , hur man jämför effekten mellan bensin- och elmotorer, erfarenheter från att montera elinombordare i en segelbåt och ett reportage om den banbrytande svenska elbåten. Pris för en båtmotor som drivs med el. Glöm inte bort att det finns miljöbåts premie som gör att du får visst stöd av staten (obs stödet är begränsat) när du köper en elmotor till din båt. Kring större superyachter finns Italienska klassificerings företag som RINA som ser hur båtarna följer miljöstandarder.


Eftersom jag vill lägga jollen på fördäck vill jag inte ha för tunga batterier att lyfta i och ur. Två mindre batterier är dyrare men lättare att hantera. Bensin är mycket giftigt för vattenlevande organismer och de mest skadliga substanserna sprids uppåt i näringskedjan. Tysta elmotorer till riktigt bra priser.


Stort utbud och snabba leveranser. Köp din elmotor på Seasea. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Nu blir äntligen det som alla har pratat om verklighet! Kraftfull och lätt 2-cylindrig 4-takts båtmotor på 20HK.


Båtmotor el batteri

Modellen med elstart har inbyggt batteri. Detta är otroligt smidigt då man inte behöver något extra batteri. Växelspaken sitter ergonomiskt mittmonterad på motorn och har F-N-R. Ett fulladdat batteri har en vilospänning på ca 1volt, medan ett helt urladdat batteri har vilospänningen 1volt. Det skiljer alltså bara volt.


Ett halvladdat batteri har spänningen 1volt. Därför bör man hålla koll på hur batteriet mår och inte försöka få ut de sista dropparna energi. Vi erbjuder båtmotorer av hög kvalitet anpassade för söt- och saltvatten. Motorerna drivs av ett ett 12V batteri som du själv installerar. Med ett 100A- batteri kan du använda din båtmotor i upp till tre timmar.


Båtmotor el batteri

Motoren trekker deg fram gjennom vannet og er mer kursstabil i lav fart sammenlignet med en aktermontert båtmotor. BATTERI SMF 12V 100AH. Med Mastervolts unika elmotorsystem från Bellmarine, kan du glida fram genom Sveriges underbara skärgår helt ljudlöst och utan att smutsa ner. Elmotor-drift till din båt.


I vår webshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare. Batteri eller laddare? Hos oss finner du även batteri till hörapparat, kamera, mobiltelefon, gps m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...